Nordlux Pære E14 Filament C45 2,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10964-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E14 Filament C45 er et energieffektivt valg med en effekt på 2.5W. Den kan let tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 250 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i hele rummet eller området.

En af de store fordele ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig, flot og ægte måde. Dette er vigtigt for at sikre, at alle farver i rummet eller genstande belyses korrekt og præcist. Derfor vil denne pære helt sikkert opfylde de flestes behov.

Med en farvetemperatur på 2700K og en hvid nuance kan du skabe en varm og hyggelig atmosfære i ethvert rum. Denne pæres design, der ligner en gammeldags glødetråd, tilføjer også et strejf af nostalgi og elegance til dine armaturer.

Denne pære er ideel til mange forskellige formål, såsom belysning i stuen, soveværelset, køkkenet eller andre rum i hjemmet. Den kan også bruges i kommercielle omgivelser såsom caféer, restauranter eller butikker.

Så hvis du leder efter en energieffektiv og stilfuld lyskilde med god lyskvalitet, så er Nordlux Pære E14 Filament C45 2.5W 250LM 2700K, Hvid det perfekte valg for dig.

Lyset
Lysstyrke250 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".