Nordlux Pære E14 Filament C35 4,8W 470LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

10953-0

New product

DKK 46,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effekt og tilslutning

Produktet, Nordlux Pære E14 Filament C35, har en effekt på 4.8W og tilsluttes til 230V strømforsyning. Denne pære er derfor nem at integrere i eksisterende lysinstallationer og kræver ingen særlig installation.

Lysstyrke og spredning

Pærens lysstyrke er på hele 470 lumens, hvilket betyder, at den er i stand til at levere en kraftig belysning. Desuden har pæren en bred spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til rum, hvor man ønsker en bred lysudbredelse, f.eks. i stuen eller køkkenet.

Lyskvalitet og farvegengivelse

Nordlux Pære E14 Filament C35 er kendetegnet ved en høj lyskvalitet, der er målt ved en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver korrekt. Uanset om du læser, maler eller bare slapper af i rummet, vil denne høje lyskvalitet sikre dig et behageligt og klart lys. Produktets design er også værd at bemærke. Den klare glasoverflade giver pæren et stilfuldt og tidløst udseende, der vil passe ind i enhver indretning. Nordlux Pære E14 Filament C35 4.8W 470LM 2700K dæmpbar, Klar er et pålideligt og energibesparende valg til dit hjem eller kontor. Med sit dæmpbare design kan du justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære i rummet. Så hvis du leder efter en pære med en god lysstyrke, bred spredning og høj kvalitet, er Nordlux Pære E14 Filament C35 det ideelle valg for dig.
Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".