Nordlux Pære E14 Filament C35 2,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10957-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Pære E14 Filament C35

Denne Nordlux pære er designet med fokus på energieffektivitet og stilfuldt design. Med blot en effekt på 2,5 watt kan du opnå en lysstyrke på 250 lumens og en behagelig lysfarvetemperatur på 2700K. Den hvide farve på pæren giver et rent og minimalistisk udseende, der passer perfekt til moderne indretninger.

Tilsluttes nemt til din 230V forsyning

Nordlux Pære E14 Filament C35 er let at tilslutte til din eksisterende 230V forsyning. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om yderligere installationer eller komplicerede tilslutninger. Du kan blot udskifte din nuværende pære med denne filament pære og begynde at nyde det behagelige lys.

Ensartet lysfordeling med en spredning på 360 grader

Med en spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Det betyder, at du får et behageligt og ensartet lys uden mørke områder eller blænding. Uanset hvor du placerer pæren, vil den sprede sit lys i alle retninger og skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85

Nordlux Pære E14 Filament C35 leverer ikke kun effektiv belysning, men også høj lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til at belyse dit arbejdsområde eller til at skabe hygge i stuen, kan du være sikker på at få et naturligt og behageligt lys.

I alt er Nordlux Pære E14 Filament C35 den perfekte løsning, når du ønsker at opgradere din belysning med energieffektive og stilfulde pærer. Med dens lave effekt, ensartede lysfordeling og høje lyskvalitet er den ideel til langt de flestes behov.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".