Nordlux Pære E14 SMD G45 3,5W 215LM 2400K, Gul

Nordlux Nordlux

10973-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux-pære er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med en effekt på 3,5W er den energieffektiv og bidrager til at reducere dine energiomkostninger. Pæren tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at bruge den i de fleste lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 225 lumens er denne pære ideel til områder, hvor du ønsker blødt og varmt lys, som f.eks. i stuen, soveværelset eller spisestuen. Den har en farvetone på 2400K, hvilket giver en behagelig gul belysning, der skaber en hyggelig stemning i rummet.

Det, der virkelig skiller sig ud ved denne pære, er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at pæren leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Uanset om du læser en bog, ser fjernsyn eller arbejder ved dit skrivebord, kan du være sikker på, at belysningen er af høj kvalitet og opfylder de flestes behov.

Denne Nordlux-pære er ideel til brug i forskellige lamper og armaturer derhjemme eller på kontoret. Den er designet til at give et behageligt og hyggeligt lys, samtidig med at den sparer energi. Med dens langvarige holdbarhed behøver du ikke bekymre dig om hyppig udskiftning af pærer.

Lyset
Lysstyrke 225 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".