Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10966-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Oversigt

Denne Nordlux Pære E14 Filament C45 er en energieffektiv lyskilde, der tilsluttes til en 230V strømkilde. Den har en effekt på 4W og en lysstyrke på 470 lumens. Med en høj spredning på 360 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset. Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Det er den perfekte løsning til de flestes behov.

Detaljeret beskrivelse

Denne Nordlux pære har en E14 fatning og passer til mange forskellige lamper og armaturer. Den er nem at montere og er velegnet til brug i både privat og erhvervsmæssig belysning. Med sin klare udseende passer den godt til moderne og minimalistiske indretninger.

Med en effekt på 4W er denne pære meget energieffektiv og bidrager derfor til lavere energiforbrug og lavere omkostninger. Trods sin lave effekt har den stadig en lysstyrke på 470 lumens, hvilket sikrer tilstrækkeligt lys til de fleste rum og opgaver.

Den høje lyskvalitet er en af de vigtigste egenskaber ved denne pære. Med en RA værdi på 80-85 er lyset naturligt og viser farverne på en flot og ægte måde. Dette gør pæren velegnet til forskellige aktiviteter som læsning, arbejde eller afslapning. Den jævne spredning på 360 grader sikrer, at lyset distribueres jævnt i rummet.

Denne Nordlux pære har en fluorescerende belægning, der sikrer en lang levetid på op til 15.000 timer. Dette gør den til et holdbart og pålideligt valg. Det klare glas giver også en visuel appel og tillader det fulde lys at skinne igennem.

Samlet set er Nordlux Pære E14 Filament C45 et pålideligt og energieffektivt valg til belysning af dit hjem eller arbejdsplads. Den høje lyskvalitet og den jævne fordeling af lyset sikrer, at du får optimal belysning i rummet.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".