Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10966-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

E14 Filament C45 4W 470LM 4000K-pæren fra Nordlux er en energieffektiv lyskilde til dit hjem. Med en effekt på 4W sikrer pæren en lav strømforbrug, samtidig med at den leverer en imponerende lysstyrke på 470 lumens.

Denne pære er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde og kan nemt installeres i E14 fatninger. Pæren er klar, hvilket giver en ren og skarp belysning i rummet.

Det særlige ved denne pære er dens høje spredning på 360 grader, der sikrer en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en behagelig og ensartet belysning i hele rummet uden mørke områder.

Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du ønsker at belyse et kunstværk, din stue eller dit køkken, vil denne pære give dig en tilfredsstillende lyskvalitet.

Denne Nordlux pære er det perfekte valg til de fleste behov. Det lave strømforbrug og den høje lysstyrke gør den ideel til brug i både hjemmet og kontoret. Så hvis du leder efter en energieffektiv og pålidelig lyskilde, bør du overveje denne E14 filamentpære fra Nordlux.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".