Nordlux Pære E14 SMD C35 3,3W 250LM 2700K 3-Kit, Hvid

Nordlux Nordlux

10970-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktoplysninger

Den Nordlux Pære E14 SMD C35 3,5W 250LM 2700K 3-Kit i farven hvid er en effektiv og holdbar lyskilde. Denne pære tilsluttes let til en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i hjemmet eller på kontoret.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 250 lumens og en imponerende spredning på 300 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset. Uanset om du bruger den som en primær lyskilde eller som supplement til eksisterende belysning, skaber den en behagelig og naturlig belysning i rummet.

Høj lyskvalitet

Denne pære har en høj lyskvalitet, hvilket betyder, at den har en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne i rummet vises flot og ægte. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil den naturlige og klare belysning skabe en behagelig atmosfære.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og kan bruges i både hjemmet og erhvervsmiljøer. Denne pære giver dig mulighed for at nyde klare og naturtro farver i rummet.

Med Nordlux Pære E14 SMD C35 3,5W 250LM 2700K 3-Kit får du en pålidelig lyskilde, der kombinerer energibesparelser med høj lyskvalitet. Denne pære passer til enhver E14 fatning og kan nemt udskiftes med ældre pærer for at opgradere belysningen i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".