Nordlux Pære E14 SMD C35 3,3W 250LM 2700K 3-Kit, Hvid

Nordlux Nordlux

10970-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Denne Nordlux Pære E14 SMD C35 3,3W 250LM 2700K 3-Kit er en hvid LED-pære med en effekt på 3,3W. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan opnå en pålidelig og stabil belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en bred spredning på 300 grader, kan du være sikker på en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette sikrer, at alle hjørner oplyses på en behagelig og effektiv måde. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller vil have optimalt arbejdslys på kontoret, vil denne pære kunne opfylde dine behov.

Lyskvaliteten er utrolig vigtig, når det kommer til valg af belysning. Denne Nordlux pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset fra pæren er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Du behøver ikke bekymre dig om, at farver vil virke dæmpede eller forvrængede. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov, hvad end det drejer sig om daglig brug eller specifikke opgaver.

Lyset
Lysstyrke250 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3.5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".