Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10954-0

New product

DKK 24,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Dette produkt er en Nordlux Pære E14 Filament C35 med en effekt på 1,2W og en lysstyrke på 140 lumen. Pæren har en varm hvid farvetemperatur på 2700K og har en klar glasfinish.

Data om produktet

  • Tilslutning: Pæren tilsluttes til en 230V strømkilde.
  • Spredning af lys: Pæren har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.
  • Lyskvalitet: Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Denne Nordlux pære er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller ethvert sted, hvor der er behov for et godt og behageligt lys. Pæren er designet med et E14 fatning og kan hurtigt og nemt monteres i de fleste lamper, lysarmaturer eller lysekroner.

Med en effekt på kun 1,2W er denne pære energieffektiv og miljøvenlig. Den bidrager til at reducere strømforbruget og omkostningerne ved brug af belysning. Selvom den har en lav effekt, leverer pæren stadig en imponerende lysstyrke på 140 lumen, der kan oplyse et rum tilstrækkeligt.

Den klare glasfinish på pæren giver et elegant og stilfuldt udseende, der passer til enhver indretning. Pæren har desuden en lang levetid, så du behøver ikke bekymre dig om at udskifte den ofte. Med denne Nordlux pære får du både kvalitet, holdbarhed og effektiv belysning.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".