Nordlux Pære E14 Filament C45 2,5W 250LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10963-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære E14 Filament C45 er en energieffektiv og stilfuld løsning til jævn belysning i dit hjem. Med en effekt på 2,5W kan denne pære tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du ikke får mørke områder eller blændende lyspletter, men derimod en behagelig og ensartet belysning.

Lyskvaliteten på denne pære er i top med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger pæren til at oplyse dine kunstværker, læser en bog eller bare ønsker en hyggelig atmosfære, vil denne pære tilfredsstille dine behov.

Denne pære er ideel til forskellige indendørs belysningsbehov, og dens E14 fatning gør den kompatibel med mange forskellige lamper og armaturer. Den klare glaskugle giver et elegant og stilfuldt udseende, der passer perfekt til moderne indretninger.

Med denne Nordlux Pære E14 Filament C45 får du en energieffektiv og pålidelig lyskilde, der vil lyse dit hjem op med jævnt og naturligt lys. Med dens fremragende lyskvalitet og nem installation er dette produkt et fantastisk valg for de fleste behov.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".