Nordlux Pære E14 SMD G45 5,8W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10975-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E14 SMD G45 er en energibesparende og holdbar lyskilde, der passer perfekt til dine belysningsbehov. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 470 lumens, hvilket sikrer et klart og behageligt lys i dit rum.

Det, der virkelig skiller denne pære ud, er dens høje lyskvalitet. Med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 viser den alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er ideelt til at fremhæve detaljer og skabe en indbydende atmosfære i ethvert rum.

Uanset om du har brug for lys i stuen, soveværelset eller køkkenet, er denne pære perfekt til dine behov. Den leverer tilstrækkelig belysning til de fleste situationer og sikrer, at du kan nyde klare og tydelige omgivelser uden at overanstrenge dine øjne.

Denne Nordlux pære er desuden miljøvenlig og energieffektiv. Med en effekt på kun 5,8 watt, sparer den energi og hjælper med at reducere dine elomkostninger. Samtidig har den en lang levetid, hvilket betyder, at du kan nyde godt af dens kvalitetslys i lang tid før udskiftning bliver nødvendig.

Med sin hvide farve passer denne pære perfekt ind i enhver indretningsstil. Den har en G45 form, som er kompakt og diskret, og dens E14 fatning gør den nem at installere i lamper og lysarmaturer.

Opgrader dit lys med Nordlux Pære E14 SMD G45 5,8W 470LM 2700K, Hvid og oplev en forbedret belysning i dit hjem eller på kontoret. Dens høje lyskvalitet, energibesparende egenskaber og lang levetid gør den til en pålidelig og holdbar løsning for ethvert rum.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".