Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

10967-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Pæren Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K er en moderne og stilfuld lyskilde til dit hjem. Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet. Denne pære er perfekt til montering i lamper og armaturer med en E14 fatning.

High-quality lys og naturlige farver

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser, arbejder eller slapper af, vil denne pære give dig et behageligt og veloplyst rum. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Energieffektiv og miljøvenlig

Med en effekt på kun 4 watt er denne pære energieffektiv og hjælper dig med at reducere dit energiforbrug. Den har også en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at udskifte den så ofte som traditionelle glødepærer. Dette bidrager til at reducere dit samlede CO2-aftryk.

Stilfuldt design og nem installation

Denne Nordlux pære har et smukt og stilfuldt design, der vil passe godt ind i enhver indretning. Den har en standard E14 fatning, hvilket gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Du kan bruge denne pære til at skabe en hyggelig atmosfære i din stue, soveværelse, køkken eller hvilket som helst andet rum i dit hjem.

Samlet set er Nordlux Pære E14 Filament C45 4W 470LM 4000K en pålidelig og energieffektiv lyskilde med en høj lyskvalitet. Med dens jævne fordeling af lys og evne til at vise ægte farver vil den helt sikkert opfylde dine behov for belysning i hjemmet.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".