Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10955-0

New product

DKK 24,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilsluttes til 230V forsyning

Har en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid er en energieffektiv lyspære, der er perfekt til brug i hjemmet eller i kommercielle rum. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og er ideel til brug i lamper, væglamper eller loftslamper.

Med en høj spredning på 360 grader sikrer Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid en jævn og ensartet fordeling af lys i hele rummet. Dette skaber en behagelig atmosfære og giver optimalt lys til enhver opgave. Uanset om du læser en bog, arbejder ved et skrivebord eller slapper af i stuen, vil denne pære give dig nok lys til at kunne se tydeligt.

Med sin høje lyskvalitet og en RA værdi på 80-85 sikrer denne pære, at alle farver gengives naturligt og levende. Dette betyder, at alt, hvad du ser under lyset fra denne pære, vil have en korrekt og nøjagtig farvegengivelse. Uanset om det er malerier, møbler, tøj eller madvarer, vil du kunne se alle farver i deres sande skønhed.

Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid er ideel til både personlig brug og kommercielle formål. Den har nok lysstyrke til at opfylde de fleste behov og kan let installeres i eksisterende lamper eller armaturer. Med dens energieffektive design og lange levetid vil denne pære give dig langvarig belysning, samtidig med at den hjælper med at reducere energiomkostningerne.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".