Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10955-0

New product

DKK 24,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Tilslut Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid til en 230V strømforsyning og oplev en fantastisk lysoplevelse. Denne pære er designet med en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den lyse op i alle retninger og skabe en behagelig atmosfære.

En af de vigtigste egenskaber ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til belysning i dit hjem eller i professionelle omgivelser, vil pæren opfylde langt de flestes behov for lyskvalitet.

Pæren har en effekt på 1,2W og leverer en lysstyrke på 140 lumen. Dens varme hvide lys med en farvetemperatur på 2700K skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Uanset om du bruger pæren til generel belysning eller til at skabe stemning, vil dens bløde og naturlige lys give et behageligt og indbydende miljø.

Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid er nem at installere og passer til lysarmaturer med en E14 fatning. Med dens kompakte størrelse passer den perfekt ind i mange forskellige typer af lamper og lysekroner. Den belyser rummet med en elegant og stilfuld glød, der tilføjer charme og elegance til ethvert rum.

Samlet set er Nordlux Pære E14 Filament C35 1,2W 140LM 2700K, Hvid et pålideligt og energieffektivt valg, der opfylder dine behov for lyskvalitet og funktion. Med dens høje spredning, lyskvalitet og nem installation er denne pære ideel til både private og kommercielle formål. Giv dit hjem eller arbejdsområde et smukt og behageligt lys med dette produkt fra Nordlux.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".