Nordlux Pære E14 Filament C35 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10958-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Pæren Nordlux E14 Filament C35 4,6W 470LM 2700K, Hvid er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset.

En af de vigtigste kvaliteter ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den producerer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er afgørende for at skabe en behagelig og atmosfærisk belysning i ethvert rum.

Pærens lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de fleste behov. Den kan bruges både i private hjem og i kommercielle omgivelser som restauranter, hoteller og butikker. Takket være dens høje RA-værdi vil den bringe farverne i rummet til live og skabe en indbydende atmosfære for alle, der opholder sig der.

Denne pære har en sokkel E14, hvilket gør den velegnet til mindre lamper og armaturer. Med dens hvide design og filamentstil er den også en æstetisk tiltalende løsning, der vil passe godt ind i enhver indretning.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".