Nordlux Pære E14 SMD C35 3,3W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10969-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E14 SMD C35 er et moderne og energieffektivt valg, når det kommer til belysning. Med en effekt på 3,3W er den mere energibesparende end traditionelle pærer og vil derfor reducere dit el-forbrug.

Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med standard belysningsinstallationer i hjemmet.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer pæren en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje spredning gør, at lyset fordeles på en stor overflade og oplyser dermed hele rummet optimalt.

En vigtig faktor at overveje ved valg af belysning er lyskvaliteten. Denne pære har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne naturligt og ægte. Dette sikrer, at alle farver i rummet vil være flot oplyst og vises i deres naturlige udseende. Med denne lyskvalitet vil pæren opfylde de fleste behov.

Sammendraget: Nordlux Pære E14 SMD C35 3,3W 250LM 2700K er det perfekte valg, når det kommer til moderne og energieffektiv belysning. Med dens lave effektniveau og gode lysstyrke, sikrer den både et behageligt lys og reducerer dit el-forbrug.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".