Nordlux Pære E14 Filament C35 2,5W 250LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10956-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære E14 Filament C35 er en energieffektiv og stilfuld lyskilde til dit hjem. Pæren har en effekt på 2.5W, hvilket hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på elregningen. Pæren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde, så du kan bruge den i de fleste lamper og lysekroner.

Med en lysstyrke på 250 lumen og en bred spredning på 360 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en behagelig belysning uden områder med skygge eller mørke hjørner. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne i rummet på en flot og ægte måde. Du vil kunne se alle farverne i deres naturlige skin.

Pæren har en varm hvid lysfarve med en temperatur på 2700K, hvilket skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Den klare udseende gør også pæren meget æstetisk tiltalende og passer godt ind i forskellige typer af lamper og indretninger. Med en gennemsnitlig levetid på 20000 timer, kan du nyde godt af lyset i mange år, før du skal skifte pæren.

Denne Nordlux Pære E14 Filament C35 2,5W 250LM 2700K er en pålidelig og holdbar lyskilde, der opfylder de flestes behov for kvalitetsbelysning. Den er velegnet til både private hjem og kommercielle omgivelser. Skift til denne pære og nyd det naturlige og flotte lys den leverer.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".