Nordlux Pære E14 Filament C35 6,3W 806LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10962-0

New product

DKK 57,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet

Tilslutning: 230V forsyning

Lysstyrke: 806 lumens

Spredning: 360 grader

RA værdi: 80-85

Den Nordlux Pære E14 Filament C35 er en energieffektiv og holdbar lyskilde, der passer til alle dine belysningsbehov. Med en tilslutning til 230V forsyning er den let at installere og bruge.

Dens lysstyrke på 806 lumens sikrer et behageligt og klart lys, der er ideelt til forskellige rum og formål. Med en høj spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, så det når ud til hvert hjørne af rummet.

En af de vigtige egenskaber ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde, hvilket giver en naturlig belysning af rummet. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning eller til specifikke formål som læsning eller arbejde, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Den Nordlux Pære E14 Filament C35 er også miljøvenlig, da den er lavet af holdbare materialer og har længere levetid end traditionelle glødepærer. Dette reducerer behovet for hyppig udskiftning og sparer både penge og ressourcer.

Samlet set er denne pære et ideelt valg til både hjemmebrug og kommercielle formål. Med dens energibesparende egenskaber, høje lyskvalitet og holdbarhed er det en pålidelig og effektiv lyskilde, der vil opfylde dine belysningsbehov.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".