Nordlux Pære E14 SMD C35 4 5,8W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

10971-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære E14 SMD C35 er en energibesparende og stilfuld lyskilde, der er ideel til brug i hjemmet eller på kontoret. Pæren tilsluttes let til en 230V strømforsyning og giver øjeblikkeligt en flot og jævn fordeling af lys.

Produktdata:

  • Lysstyrke: 470 lumens
  • Spredningsvinkel: 300 grader
  • Lysfarve: 2700K (varm hvid)
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Med en lysstyrke på 470 lumens og en bred spredningsvinkel på 300 grader sikrer denne pære, at lyset bliver jævnt fordelt og eliminerer eventuelle mørke områder. Dette giver en behagelig og behagelig belysning i hele rummet.

Den høje lyskvalitet, målt ved RA værdien på 80-85, sikrer, at farverne vises på en naturlig og troværdig måde. Uanset om du bruger denne pære til opgavebelysning eller til at skabe en behagelig atmosfære, vil du kunne nyde et lys, der fremhæver alle farver og giver en behagelig oplevelse.

Med dens praktiske E14 fatning er denne pære let at installere og passer til de fleste armaturer og lamper. Den lille størrelse gør det også muligt at bruge den i mindre lamper eller som dekorativ belysning.

Denne Nordlux Pære E14 SMD C35 4 5,8W 470LM 2700K i hvid udstråler et flot og ægte lys og er perfekt til alle dine belysningsbehov. Uanset om du har brug for en pære til dine daglige opgaver eller til at skabe en hyggelig atmosfære, kan denne pære opfylde kravene på en pålidelig og energieffektiv måde.

Lyset
Lysstyrke470 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".