Nordlux Pære GU5,3 8,6W 621LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

9428-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Pære GU5,3 8,6W 621LM 2700K dæmpbar, Klar

Denne Nordlux pære er ideel til brug i hjemmet eller kontoret. Den er designet til at blive tilsluttet en 12V strømforsyning og har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du ønsker at hygge dig med venner og familie eller arbejde i et produktivt miljø, vil denne pære kunne opfylde dine behov.

Med en lysstyrke på 621 lumen og en farvetemperatur på 2700K, er denne pære perfekt til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære i rummet. Lyset bliver ikke for hårdt eller skarpt, men derimod blødt og behageligt for øjnene. Den kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet.

Pæren er GU5,3-fattet, hvilket gør den nem at installere og udskifte. Den klare udformning af pæren gør det muligt for lyset at sprede sig jævnt og effektivt i hele rummet. Dette gør den velegnet til alle typer belysning, uanset om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret.

Med Nordlux Pære GU5,3 8,6W 621LM 2700K dæmpbar, Klar får du ikke kun en kvalitetspære, der leverer et flot og ægte lys, men også en energieffektiv løsning. Pæren har en lavt strømforbrug på kun 8,6 watt, hvilket betyder at den er miljøvenlig og hjælper med at reducere energiomkostningerne.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".