Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

10852-0

New product

Sæt med 3 forsænkede LED-spots med integrerede, dæmpbare lysdioder og justerbare fatninger i IP23.

Disse runde reflektor-spots med en hvid dekorationsring har en lang produktlevetid på 20.000 timer og et behageligt varmt-hvidt lys på 2700 K.


Læs mere..

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Denne Nordlux Fremont 3-kit indbygningsspots er perfekt til at skabe stemningsfuldt lys i dit hjem. Med et elegant og minimalistisk design passer denne belysningsløsning smukt ind i enhver indretning. Den hvide farve giver et stilfuldt og moderne udtryk.

Effekt: 5.5W

Tilslutning: Denne belysning skal tilsluttes en 230V forsyning. Dette giver en nem installation og gør det besværlige behov for transformatorer overflødige.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 345 lumens giver disse indbygningsspots tilstrækkeligt lys til at oplyse ethvert rum. Du kan forvente et klart og behageligt lys, der spreder sig jævnt og skaber en god atmosfære.

Lyskvalitet: Nordlux Fremont 3-kit har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farver vises på en naturlig og ægte måde. Uanset om du skal læse, arbejde eller slappe af, vil lyset fra disse indbygningsspots være behageligt og klart.

Brugeroplevelse: Med Nordlux Fremont 3-kit får du en pålidelig indbygningsløsning, der passer til de flestes behov. De tre spots kan placeres efter behov og giver mulighed for at skabe den ønskede belysning i ethvert rum. Dette er en ideel løsning til både privatboliger og kommercielle rum.

Montering: Disse indbygningsspots er nemme at montere og installere. Du behøver ikke at være en professionel for at få disse spots op og køre. Med den medfølgende vejledning og det nødvendige tilbehør bliver installationen enkel og hurtig.

Vedligeholdelse: For at sikre en lang levetid på dine indbygningsspots anbefales det at rengøre dem regelmæssigt. Fjern støv og snavs fra overfladen med en blød klud. Undgå brug af rengøringsmidler, da de kan beskadige belysningen.

Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygningsspots er en kvalitetsbelysning, der giver dig et flot og ægte lys. Med nem installation og en god lyskvalitet er dette produkt ideelt til både private hjem og erhvervsejendomme.

Lyset
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".