Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, hvid

Nordlux Nordlux

11357-0

New product

Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, hvid Udvid

Siege er en række indbygningsspots, der kan monteres direkte ind i isoleringen uden brug af værktøj. Perfekt til badeværelset eller andre fugtige områder, da produktet har en høj IP-bedømmelse (IP65). Der er mulighed for parallel forbindelse med op til 15 indbygningsspots.


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 345 lumen
Spredning 100 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED

Huldiameter

7,2 cm.

Ledningslængde 14 cm.
Materiale Metal og Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

4,7W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker ikke med Ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 109,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv indbygningsspot med Nordlux Siege

Denne indbygningsspot fra Nordlux Siege er det ideelle valg, når du ønsker at belyse dit hjem eller kontor på en enkel og stilfuld måde. Med sin effekt på 4.7W og en tilslutning til 230V forsyning er den både energibesparende og let at installere.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 345 lumens leverer denne indbygningsspot et kraftigt og klart lys, der kan oplyse rummet effektivt. Den har desuden en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skyggefulde områder.

Høj lyskvalitet

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten. Nordlux Siege indbygningsspot leverer en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Uanset om du ønsker at belyse dit hjem til hverdag eller på særlige lejligheder, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Dæmpningsfunktion

Med dæmpningsfunktionen kan du nemt justere lysstyrken efter behov. Dette gør det muligt at skabe den rette atmosfære og stemning i rummet. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære eller om du har behov for et skarpere og mere koncentreret lys til arbejde eller læsning, kan dæmpningsfunktionen tilpasses til dine præferencer.

Med Nordlux Siege indbygningsspot får du en energieffektiv og stilfuld belysningsløsning med en imponerende lysstyrke og en høj lyskvalitet. Denne spot er ideel til både privat og kommerciel brug og vil passe perfekt ind i ethvert rum. Giv dit hjem eller kontor et moderne og sofistikeret udseende med Nordlux Siege indbygningsspot.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".