Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, nikkel

Nordlux Nordlux

11434-0

New product

Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, nikkel Udvid

Tiaki er et rundt indbygningsspot med integreret LED med mulighed for parallelforbindelse. Tiaki har Moodmaker-funktionalitet, som gør det muligt at dæmpe lyset i to niveauer uden brug af en lysdæmper, men blot ved brug af en almindelig stikkontakt, og samtidigt husker spottet automatisk den sidste lysindstilling. Tiaki gør det muligt at skifte mellem 600lm ved 4000K og 345 lm ved 2700K. Spottet har tilmed en IP65 beskyttelsesgrad, som gør det anvendeligt i fugtige miljøer.


Lyset 
Kulør 2700K/4000K
Dæmpbar Ja
Lysstyrke 345 lumen
Spredning 100 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED

Diameter

8,5 cm.

Højde 4,5 cm.
Monteringshøjde 5,5 cm.
Materiale Metal og Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

5,7-8,6W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker med Ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 179,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Nordlux Tiaki indbygningsspot er et kraftfuldt og stilfuldt produkt, der giver et behageligt og jævnt lys i dit hjem eller kontor. Denne indbygningsspot har en effekt på 5.6W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 345 lumens og en bred spredning på 100 grader sikrer denne indbygningsspot en jævn fordeling af lyset i rummet. Det betyder, at du får en optimal belysning uden skygger eller blinde pletter.

En særlig funktion ved dette produkt er dets høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket betyder, at alle farver vises flot og præcist. Uanset om du bruger lyset til at arbejde, læse eller dekorere, vil denne spotlampe opfylde langt de flestes behov for lyskvalitet.

En praktisk funktion ved Nordlux Tiaki indbygningsspot er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysniveauet efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Denne indbygningsspot kommer i en stilfuld nikkel finish, der passer perfekt til moderne indretning. Med sit diskrete design og høje funktionalitet er denne spotlampe et ideelt valg til ethvert rum, hvor du ønsker et kraftfuldt og behageligt lys.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 5.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".