Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål

Nordlux Nordlux

11332-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål Udvid

Med dette Recess indbygningsspotsæt er du sikret en rigtig god belysning i hjemmet. Spottene er udstyret med en smart vippefunktion og kan indstilles efter behov og anvendelsesområde. Med en forventet levetid på hele 25.000 timer, en lumen på 3x175 og en farvetemperatur på 3000 kelvin, er spottene et fantastisk godt økonomisk og miljørigtigt alternativ til de traditionelle halogenspots. Leveres inkl. 3 stk. LED-lyskilder. Spottet er både velegnet til inden- og udendørs brug.


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 175 lumen

Spredning

RA

38 grader

80

Dimensioner
Fatning LED Modul (Inkl. 3X3W LED)

Huldiameter

7,5 cm.

Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

3x3 W LED

E (A-G)

Andet info

IP Grad

Parallelforbindelse 

IP23

Muligt

Læs mere..

DKK 499,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Produktet, Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning i børstet stål, er ideelt til indendørs rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig belysning. Med en effekt på 3W og tilslutning til en 230V forsyning er dette produkt nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 180 lumens giver denne indbygningsbelysning tilstrækkelig lys til de fleste behov. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Dette gør det nemt at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære.

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning er designet i børstet stål, hvilket giver det et moderne og stilfuldt udseende. Det passer godt til forskellige indretninger og bidrager til at skabe et elegant udtryk i rummet.

Dette produkt er velegnet til brug i forskellige indendørs rum, herunder stuer, soveværelser, køkkener og kontorer. Det kan både bruges som primær belysning eller som supplement til eksisterende lyskilder, afhængigt af dine behov og præferencer.

Uanset om du har brug for belysning til at arbejde, læse eller bare skabe en hyggelig atmosfære, vil Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning være en pålidelig og effektiv løsning. Dens holdbare design og høje lyskvalitet gør den til et pålideligt valg.

Ved at vælge dette produkt kan du være sikker på at få en indbygningsbelysning af høj kvalitet, der opfylder dine behov for belysning, æstetik og funktionalitet.

Lyset
Lysstyrke 180 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".