Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål

Nordlux Nordlux

11332-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål Udvid

Med dette Recess indbygningsspotsæt er du sikret en rigtig god belysning i hjemmet. Spottene er udstyret med en smart vippefunktion og kan indstilles efter behov og anvendelsesområde. Med en forventet levetid på hele 25.000 timer, en lumen på 3x175 og en farvetemperatur på 3000 kelvin, er spottene et fantastisk godt økonomisk og miljørigtigt alternativ til de traditionelle halogenspots. Leveres inkl. 3 stk. LED-lyskilder. Spottet er både velegnet til inden- og udendørs brug.


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 175 lumen

Spredning

RA

38 grader

80

Dimensioner
Fatning LED Modul (Inkl. 3X3W LED)

Huldiameter

7,5 cm.

Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

3x3 W LED

E (A-G)

Andet info

IP Grad

Parallelforbindelse 

IP23

Muligt

Læs mere..

DKK 499,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål

Den Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål er et fantastisk valg, når det kommer til effektiv og stilfuld belysning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 3W er denne lyskit et ideelt valg, hvis du ønsker at skabe en hyggelig belysning uden at bruge for meget energi.

Tilsluttes til 230V forsyning: Med muligheden for at tilslutte dette lyskit til 230V forsyning, kan du nemt og enkelt installere det i enhver rum. Dette gør det alsidigt og let at bruge.

Lysstyrke på 180 lumens: Med en lysstyrke på 180 lumens giver Nordlux Recess 3-kit en imponerende belysning i dit rum. Uanset om du bruger dette lyskit til at give en generel belysning eller til at fremhæve specifikke områder, vil du opleve en klar og lysende belysning.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette lyskit giver en høj kvalitet af lys. Du vil opleve et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov og vil sørge for en behagelig belysning i dit rum.

Uanset om du ønsker at bruge dette lyskit til stuen, soveværelset, badeværelset eller ethvert andet rum i dit hjem, vil Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål give dig den belysning, du har brug for. Med sin stilfulde og moderne børstet stålfinish vil dette lyskit også passe ind i enhver indretningsstil.

Invester i Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Børstet stål i dag og få glæde af dens effektive belysning og stilfulde design. Med dens nemme installation og høje kvalitet af lys vil dette lyskit opfylde dine belysningsbehov og skabe en behagelig atmosfære i dit rum.

Lyset
Lysstyrke 180 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".