Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid

Nordlux Nordlux

11433-0

New product

Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid Udvid

Tiaki er et rundt indbygningsspot med integreret LED med mulighed for parallelforbindelse. Tiaki har Moodmaker-funktionalitet, som gør det muligt at dæmpe lyset i to niveauer uden brug af en lysdæmper, men blot ved brug af en almindelig stikkontakt, og samtidigt husker spottet automatisk den sidste lysindstilling. Tiaki gør det muligt at skifte mellem 600lm ved 4000K og 345 lm ved 2700K. Spottet har tilmed en IP65 beskyttelsesgrad, som gør det anvendeligt i fugtige miljøer.


Lyset 
Kulør2700K/4000K
DæmpbarJa
Lysstyrke345 lumen
Spredning100 grader
RA80
Dimensioner
FatningIndbygget LED

Diameter

8,5 cm.

Højde4,5 cm.
Monteringshøjde5,5 cm.
MaterialeMetal og Plast
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

EnergiMærke

5,7-8,6W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker med Ekstern lysdæmper

Flere detaljer

DKK 179,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Tiaki indbygningsspot er en moderne og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Denne spot er specielt designet til 230V-tilslutning, hvilket gør installationen problemfri og nem.

Dette produkt har en effekt på 5.6W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med en lysstyrke på 345 lumens og en spredning på 100 grader, garanteres der en jævn og behagelig belysning i rummet. Det høje lysniveau sikrer, at hver eneste krog i rummet bliver oplyst.

En vigtig faktor at overveje ved valg af belysning er lyskvaliteten. Nordlux Tiaki indbygningsspot har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der præcist gengiver farverne omkring sig. Dette er ideelt, når man ønsker at skabe en behagelig og æstetisk atmosfære i et rum.

En praktisk funktion ved denne indbygningsspot er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysniveauet efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Om det er en hyggelig aften med vennerne eller en produktiv arbejdsdag, kan du tilpasse belysningen efter situationen.

Nordlux Tiaki indbygningsspotten er udført i en stilren hvid farve, hvilket gør den velegnet til ethvert moderne interiør. Denne spot er ideel til brug i stuer, køkkener, spisestuer eller kontorer, hvor der kræves et behageligt og effektivt lys.

Samlet set tilbyder Nordlux Tiaki indbygningsspot en højtydende og alsidig belysningsløsning til ethvert rum. Med dens energieffektivitet, fleksible dæmpningsmuligheder og høje lyskvalitet er den et ideelt valg for de fleste behov.

Lyset
KulørVarm Hvid, Neutral hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke345 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialePlastic
Effekt & spænding
Forbrug5.6W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".