Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid

Nordlux Nordlux

11433-0

New product

Nordlux Tiaki indbygningsspot, 345lm, 2700K/4000K, hvid Udvid

Tiaki er et rundt indbygningsspot med integreret LED med mulighed for parallelforbindelse. Tiaki har Moodmaker-funktionalitet, som gør det muligt at dæmpe lyset i to niveauer uden brug af en lysdæmper, men blot ved brug af en almindelig stikkontakt, og samtidigt husker spottet automatisk den sidste lysindstilling. Tiaki gør det muligt at skifte mellem 600lm ved 4000K og 345 lm ved 2700K. Spottet har tilmed en IP65 beskyttelsesgrad, som gør det anvendeligt i fugtige miljøer.


Lyset 
Kulør 2700K/4000K
Dæmpbar Ja
Lysstyrke 345 lumen
Spredning 100 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED

Diameter

8,5 cm.

Højde 4,5 cm.
Monteringshøjde 5,5 cm.
Materiale Metal og Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

5,7-8,6W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker med Ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 179,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Det Nordlux Tiaki indbygningsspot er et stilfuldt og funktionelt lysarmatur, der giver et behageligt og jævnt lys i dit hjem. Med en effekt på kun 5.6W er dette indbygningsspot energibesparende og miljøvenligt. Det tilsluttes let til en 230V strømkilde og er dermed nemt at installere. Dette indbygningsspot har en lysstyrke på 345 lumens, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til de flestes behov. Med en spredning på 100 grader sikrer det en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du kan forvente en behagelig og ensartet belysning, uanset hvor du placerer spotlyset. En vigtig faktor at overveje ved valg af belysning er lyskvaliteten. Dette indbygningsspot har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer, at farver vises ægte og naturlige. Uanset om det er til rum, hvor du ønsker at fremhæve farverne på kunst eller dekorative genstande, eller om det er til almindeligt belysning, kan du stole på, at dette indbygningsspot præsenterer farver på smukkeste vis. Et andet stort plus ved dette indbygningsspot er dets mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig fleksibilitet til at justere belysningen efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig og afslappende stemning eller mere fokus og koncentration, kan dette indbygningsspot tilpasses for at imødekomme dine ønsker. Nordlux Tiaki indbygningsspot er præget af sin smukke og tidløse hvide farve. Dette gør den nem at integrere i enhver indretningsstil og giver et rent og minimalistisk udseende. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller badeværelset vil dette indbygningsspot tilføje et stilfuldt touch til rummet. I alt giver Nordlux Tiaki indbygningsspot en perfekt kombination af funktionalitet, energieffektivitet, lyskvalitet og æstetik. Det er et pålideligt og holdbart produkt, der vil tjene dig godt i mange år fremover.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 5.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".