Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

11102-0

New product

Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar, Børstet nikkel Udvid

Mahi er et indbygningsspot med integreret 3-trins Moodmaker funktion og en høj beskyttelsesgrad på IP65, som gør den velegnet til brug på badeværelset. Lyset kan let dæmpes og betjenes fra din normale kontakt, hvilket betyder, at den perfekt belysning kun er få klik væk.

Mahi er skrueløst forbundet med EasyConnect, hvilket betyder at den er udstyret med en hukommelses- og nulstil funktion, der gemmer dine fortrukne lysindstillinger. Moodmaker funktionen dæmper lysstyrken fra 100% (621lm) til 55% (345lm) eller 35% (230lm) med kun et par klik på kontakten.


Læs mere..

DKK 149,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar i børstet nikkel

Denne smukke indbygningslampe fra Nordlux er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Med sit elegante design i børstet nikkel tilføjer den et moderne touch til ethvert rum.

Effekt: Nordlux MAHI har en effekt på 8.5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Du kan nyde et behageligt lys uden at bekymre dig om unødvendigt energiforbrug.

Tilslutning: Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Bred spredning af lys: Med en høj spredning på 100 grader sikrer Nordlux MAHI en jævn fordeling af lyset. Du vil opleve en flot og ensartet belysning i hele rummet.

Høj lyskvalitet: Lampen har en høj RA-værdi mellem 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Du vil kunne nyde en behagelig og naturtro belysning, der passer til ethvert behov.

Kan dæmpes: Nordlux MAHI er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine ønsker og behov. Skab den perfekte stemning i rummet ved at dæmpe lyset til det ønskede niveau.

Uanset om du ønsker at opgradere din indendørs belysning i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar i børstet nikkel være et strålende valg. Den imponerende effekt, høje lyskvalitet og mulighed for dæmpning gør den til et alsidigt og praktisk valg, der passer til enhver indretning.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 100 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".