Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar, Børstet nikkel

Nordlux Nordlux

11102-0

New product

Nordlux MAHI IP65 Indbygning dæmpbar, Børstet nikkel Udvid

Mahi er et indbygningsspot med integreret 3-trins Moodmaker funktion og en høj beskyttelsesgrad på IP65, som gør den velegnet til brug på badeværelset. Lyset kan let dæmpes og betjenes fra din normale kontakt, hvilket betyder, at den perfekt belysning kun er få klik væk.

Mahi er skrueløst forbundet med EasyConnect, hvilket betyder at den er udstyret med en hukommelses- og nulstil funktion, der gemmer dine fortrukne lysindstillinger. Moodmaker funktionen dæmper lysstyrken fra 100% (621lm) til 55% (345lm) eller 35% (230lm) med kun et par klik på kontakten.


Flere detaljer

DKK 149,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


MAHI IP65 Indbygning dæmpbar, Børstet nikkel

MAHI IP65 Indbygning dæmpbar i børstet nikkel er et effektivt og stilfuldt lysarmatur designet til at opfylde dine belysningsbehov både indendørs og udendørs. Med en effekt på 8.5W og tilslutning til 230V forsyning, er dette armatur ideelt til installation i indgange, badeværelser, køkkener og lignende områder.

En af de vigtigste egenskaber ved MAHI IP65 er dens høje spredning på 100 grader, hvilket betyder, at lyset jævnt fordeles over et stort område. Dette sikrer en ensartet belysning og undgår blinde pletter eller skygger.

Lyset produceret af MAHI IP65 har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at armaturet er i stand til at vise alle farver flot og ægte, da det naturlige lys skaber en naturlig farvegengivelse. Denne lyskvalitet opfylder langt de flestes behov, da det sikrer en behagelig og realistisk belysning i ethvert rum.

Et ekstra plus ved MAHI IP65 er, at den kan dæmpes efter behov. Dette giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for behageligt og dæmpet lys til hyggeaftener eller kraftigere og mere koncentreret lys til læsning eller arbejde, kan dette lysarmatur tilpasses efter dine ønsker.

Med sin elegante og moderne børstet nikkel finish er MAHI IP65 Indbygning dæmpbar et stilfuldt valg, der passer til enhver indretningsstil. Den diskrete og minimalistiske design gør, at armaturet kan integreres sømløst i ethvert rum og give en tidløs og sofistikeret touch til din belysning.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug8.5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".