Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

11331-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid Udvid

Med dette Recess indbygningsspotsæt er du sikret en rigtig god belysning i hjemmet. Spottene er udstyret med en smart vippefunktion og kan indstilles efter behov og anvendelsesområde. Med en forventet levetid på hele 25.000 timer, en lumen på 3x175 og en farvetemperatur på 3000 kelvin, er spottene et fantastisk godt økonomisk og miljørigtigt alternativ til de traditionelle halogenspots. Leveres inkl. 3 stk. LED-lyskilder. Spottet er både velegnet til inden- og udendørs brug.


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 175 lumen

Spredning

RA

38 grader

80

Dimensioner
Fatning LED Modul (Inkl. 3X3W LED)

Huldiameter

7,5 cm.

Materiale Metal
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

3x3 W LED

E (A-G)

Andet info

IP Grad

Parallelforbindelse 

IP23

Muligt

Læs mere..

DKK 499,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet:

Effekt: 3W

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke på 180 lumens

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning i farven hvid er en belysningsløsning med en effekt på 3W, som tilsluttes til en 230V forsyning. Denne indbygningslampe har en lysstyrke på 180 lumens, hvilket giver et behageligt og tilstrækkeligt lys i rummet.

Det mest bemærkelsesværdige ved denne lampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære og fremhæve detaljer i rummet. Den høje lyskvalitet gør denne lampe egnet til langt de flestes behov.

Recess 3-kit 3000K indbygning er perfekt til brug i forskellige rum såsom stue, køkken eller soveværelse. Den kan både anvendes som primær belysning eller som supplerende belysning for at skabe en hyggelig stemning.

Denne indbygningslampe har en elegant hvid finish, der passer godt ind i mange forskellige indretningsstile. Den diskrete og minimalistiske udformning gør det nemt at integrere den i enhver indretning uden at dominere rummet.

Med Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning får du ikke kun et energieffektivt valg, men også en stilfuld og funktionel belysningsløsning.

Lyset
Lysstyrke 180 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".