Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid

Nordlux Nordlux

11331-0

New product

Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning, Hvid Udvid

Med dette Recess indbygningsspotsæt er du sikret en rigtig god belysning i hjemmet. Spottene er udstyret med en smart vippefunktion og kan indstilles efter behov og anvendelsesområde. Med en forventet levetid på hele 25.000 timer, en lumen på 3x175 og en farvetemperatur på 3000 kelvin, er spottene et fantastisk godt økonomisk og miljørigtigt alternativ til de traditionelle halogenspots. Leveres inkl. 3 stk. LED-lyskilder. Spottet er både velegnet til inden- og udendørs brug.


Lyset 
Kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke175 lumen

Spredning

RA

38 grader

80

Dimensioner
FatningLED Modul (Inkl. 3X3W LED)

Huldiameter

7,5 cm.

MaterialeMetal
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

EnergiMærke

3x3 W LED

E (A-G)

Andet info

IP Grad

Parallelforbindelse 

IP23

Muligt

Flere detaljer

DKK 499,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Det Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning i farven Hvid er en effektiv og praktisk løsning til dine belysningsbehov. Med en effekt på 3W og tilslutning til 230V forsyning, er denne indbygningsspots nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 180 lumens er det Nordlux Recess 3-kit i stand til at levere tilstrækkeligt lys til de flestes behov. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger disse indbygningsspot til belysning i hjemmet, på kontoret eller i forretningen, kan du være sikker på at få et behageligt og klart lys, der fremhæver omgivelserne på en smuk måde.

Det Nordlux Recess 3-kit kommer i farven Hvid, hvilket gør det nemt at integrere i enhver stil og indretning. Uanset om du foretrækker en modern eller klassisk indretning, vil disse indbygningsspot elegant passe ind og tilføje en stilfuld detalje til dit rum.

Nordlux er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed, og det samme gælder for dette Recess 3-kit. Med en solid konstruktion er dette produkt holdbart og langtidsholdbart. Du kan derfor have tillid til, at dette produkt vil være en pålidelig løsning til dine belysningsbehov i lang tid.

Samlet set, Nordlux Recess 3-kit 3000K indbygning i farven Hvid er et fremragende valg, hvis du ønsker en effektiv, pålidelig og æstetisk tiltalende belysningsløsning. Med sin høje lyskvalitet og lette installation vil dette produkt uden tvivl imødekomme dine behov og skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller arbejdsplads.

Lyset
Lysstyrke180 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug3W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".