Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel

Nordlux Nordlux

11358-0

New product

Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel Udvid

Siege er en række indbygningsspots, der kan monteres direkte ind i isoleringen uden brug af værktøj. Perfekt til badeværelset eller andre fugtige områder, da produktet har en høj IP-bedømmelse (IP65). Der er mulighed for parallel forbindelse med op til 15 indbygningsspots.


Lyset 
Kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 345 lumen
Spredning 100 grader
RA 80
Dimensioner
Fatning Indbygget LED

Huldiameter

7,2 cm.

Ledningslængde 14 cm.
Materiale Metal og Plast
Effekt & spænding
Spænding 230V

Forbrug

EnergiMærke

4,7W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker ikke med Ekstern lysdæmper

Læs mere..

DKK 109,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Den Nordlux Siege indbygningsspot er et kraftfuldt og stilfuldt spotlys, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Med en effekt på 4,5W og muligheden for at tilslutte den til en 230V forsyning, er denne indbygningsspot meget energieffektiv og nem at installere.

Med en lysstyrke på 345 lumens og en bred spredning på 100 grader, er Siege indbygningsspoten designet til at sikre en jævn fordeling af lyset. Dette betyder at rummet bliver oplyst uden nogen mørke områder, og at alle hjørner og detaljer får tilstrækkeligt med lys.

En vigtig faktor at overveje ved lyskilder er kvaliteten af lyset, og Siege indbygningsspoten har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Uanset om det er til brug i et hjem, kontor eller butik, vil denne spotlampe opfylde behovene hos de fleste mennesker.

Derudover er denne indbygningsspot dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Denne fleksibilitet er ideel i forskellige situationer, hvor lysbehovet kan variere.

Med den nikkel-farvede finish og en hulstørrelse på 7,2 cm, vil denne Siege indbygningsspot tilføje et elegant og moderne touch til ethvert rum. Den er også let at montere og passer ind i standardindbygningshuller.

Samlet set er Nordlux Siege indbygningsspoten en pålidelig og stilfuld lyskilde, der leverer et kraftfuldt og naturligt lys. Uanset om det er til brug i en privatbolig, kontor eller butik, vil denne spotlampe opfylde dine behov og skabe den rette atmosfære.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 345 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale Plastic
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".