Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel

Nordlux Nordlux

11358-0

New product

Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel Udvid

Siege er en række indbygningsspots, der kan monteres direkte ind i isoleringen uden brug af værktøj. Perfekt til badeværelset eller andre fugtige områder, da produktet har en høj IP-bedømmelse (IP65). Der er mulighed for parallel forbindelse med op til 15 indbygningsspots.


Lyset 
Kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke345 lumen
Spredning100 grader
RA80
Dimensioner
FatningIndbygget LED

Huldiameter

7,2 cm.

Ledningslængde14 cm.
MaterialeMetal og Plast
Effekt & spænding
Spænding230V

Forbrug

EnergiMærke

4,7W LED

F (A-G)

Andet info

IP Grad

note

IP65

virker ikke med Ekstern lysdæmper

Flere detaljer

DKK 109,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Siege indbygningsspot, 4,7W, 345lm, hul:7,2cm, nikkel

Det Nordlux Siege indbygningsspot er et energieffektivt og stilfuldt spotlys, der er ideelt til brug i hjemmet, kontoret eller andre indendørs områder. Med en effekt på 4,7W og tilslutning til en almindelig 230V strømforsyning, er det nemt at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 345 lumens og en høj spredning på 100 grader, sikrer dette spotlys en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en optimal belysning uden mørke eller blinde pletter. Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger dette spotlys til at belyse kunstværker, møbler eller en hel rum, kan du være sikker på en høj kvalitet lysoplevelse.

Et andet fantastisk træk ved dette indbygningsspot er, at det kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Uanset om du ønsker en hyggelig atmosfære eller intens belysning, kan dette spotlys tilpasses til dine præferencer.

Med en hulstørrelse på 7,2 cm og en smuk nikkel finish, passer dette indbygningsspot perfekt til de fleste indretningsstile. Uanset om du ønsker at tilføje et moderne touch til dit hjem eller skabe et stilfuldt look, vil dette spotlys være en elegant og funktionel tilføjelse til dit rum.

Samlet set er Nordlux Siege indbygningsspot et attraktivt og alsidigt produkt, der leverer både høj kvalitet belysning og æstetisk appel. Uanset om du bruger det til generel belysning eller til at fremhæve specifikke områder, vil dette indbygningsspot opfylde dine behov og forventninger.

Lyset
KulørVarm hvid
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke345 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensioner
MaterialePlastic
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".