Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning, Sort

Nordlux Nordlux

10851-0

New product

Sæt med 3 forsænkede LED-spots med integrerede, dæmpbare lysdioder og justerbare fatninger i IP23.

Disse runde reflektor-spots med en sort dekorationsring har en lang produktlevetid på 20.000 timer og et behageligt varmt-hvidt lys på 2700 K.


Læs mere..

DKK 319,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning i sort er det perfekte valg, når det kommer til at skabe en behagelig og stilfuld belysning i dit hjem. Med en effekt på 5.5W er denne indbygningslampe energibesparende og bidrager til at reducere din energiforbrug. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med en lysstyrke på 345 lumens er denne lampe tilstrækkelig til at lyse rummet godt op. Lysstyrken er ideel til almindelige behov og skaber en behagelig atmosfære i dit hjem. Det er vigtigt at nævne den høje lyskvalitet, som denne indbygningslampe tilbyder. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør det muligt at skabe et behageligt og æstetisk lysmiljø i dit hjem. Med den høje lyskvalitet er denne indbygningslampe egnet til langt de fleste behov og sikrer, at farverne i dit hjem bliver vist på den bedst mulige måde. Den Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning er også kendt for sin holdbarhed og pålidelighed. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i lang tid. Dette gør lampen til et godt investering til dit hjem. For at opsummere er Nordlux Fremont 3-kit 2700K indbygning i sort det ideelle valg, når det kommer til at skabe en behagelig og stilfuld belysning i dit hjem. Med dens energibesparende funktioner, høje lyskvalitet og holdbarhed, får du et produkt, der lever op til dine forventninger og behov.

Lyset
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".