Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom

Nordlux Nordlux

11084-0

New product

Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom Udvid

Lismore 4-kit påbygningsspot i krom look. Spottene har integrerede LED. Passer godt til montering fx på overskabe i køkkenet, så du får det rette arbejdslys ved køkkenbordet.


Læs mere..

DKK 349,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilslutning: Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere i eksisterende belysningssystemer.

Lysstyrke: Produktet har en lysstyrke på 75 lumens, hvilket sikrer en god belysning. Samtidig har det en høj spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset fordeles jævnt og bredt.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 leverer Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket gør den velegnet til de flestes behov.

Energibesparende: Udover at have en god lyskvalitet, kan produktet også prale af at være energibesparende. LED lys teknologien sørger for, at Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning forbruger mindre energi sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Nem installation: Produktet leveres som et 4-KIT, hvilket gør det nemt og praktisk at installere. Det kan monteres på vægge eller lofter og tilsluttes den 12V forsyning med lethed. Der medfølger også en brugervejledning, der guider dig gennem installationsprocessen.

Lækkert design: Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning er udført i en flot og moderne chrom design, der passer perfekt ind i de fleste omgivelser. Det kan bidrage til at skabe en æstetisk og stilfuld atmosfære.

Lang levetid: Med LED teknologien får du også en lang levetid på produktet. LED pærer har typisk en levetid på op til 25.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde godt af det flotte og naturlige lys i lang tid.

Brugervenlig: Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning er let at betjene med en simpel afbryder eller afbryderkontakt. Dette gør det nemt for alle at justere og styre belysningen efter behov.

Universal anvendelse: Produktet kan anvendes i både private og kommercielle rum. Det kan være en god løsning til belysning af køkkener, badeværelser, stuer, kontorer og meget mere.

Lyset
Lysstyrke 75 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 12V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".