Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom

Nordlux Nordlux

11084-0

New product

Nordlux LISMORE II 4-KIT LED Påbygning, Chrom Udvid

Lismore 4-kit påbygningsspot i krom look. Spottene har integrerede LED. Passer godt til montering fx på overskabe i køkkenet, så du får det rette arbejdslys ved køkkenbordet.


Læs mere..

DKK 349,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilslutning: Tilsluttes til 12V forsyning

Lysstyrke: Produktet har en lysstyrke på 75 lumens.

Spredning: Lyset spredes ud med en vinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 kan man være sikker på at få en høj lyskvalitet. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Det Nordlux Lismore II 4-KIT LED Påbygning i Chrom er et fantastisk produkt til belysning af rum. Med sin tilslutning til 12V forsyning er det nemt og sikkert at bruge. Med en lysstyrke på 75 lumens kan dette produkt give tilstrækkeligt lys til mindre rum eller som supplement til eksisterende belysning. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset og undgår mørke områder. Dette er ideelt for at sikre en god og behagelig belysning i hele rummet.

En af de bedste egenskaber ved dette produkt er den høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 kan man være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære og for at få genstande og materialer til at se deres bedste ud. Lyskvaliteten på dette produkt er tilstrækkelig til langt de flestes behov, og giver mulighed for at skabe et flot og funktionelt lys i alle rum.

Alt i alt er Nordlux Lismore II 4-KIT LED Påbygning i Chrom et fantastisk produkt til belysning af rum. Med sin tilslutning til 12V forsyning er det nemt at installere og bruge. Den høje lysstyrke og spredning sikrer en jævn og behagelig belysning, mens den høje lyskvalitet sikrer et naturligt og ægte lys. Dette produkt er perfekt til at skabe en flot og funktionel belysning i alle rum i hjemmet.

Lyset
Lysstyrke 75 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 12V


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".