Nordlux Latona 31,2 5W CCT, Hvid

Nordlux Nordlux

10947-0

New product

Nordlux Latona 31,2 5W CCT, Hvid Udvid

Latona er en universelt anvendelig, IP20-klassificeret LED-skinne til montering under skab med integrerede lysdioder, der fungerer som erstatning for T5-lysstofrør. Latona er udstyret med 2-step MoodMakerTM dæmpefunktion, hvilket giver mulighed for at dæmpe lyset i to steps efter dine behov.


Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Nordlux Latona 31,2 5W CCT er en fremragende lyskilde med en effekt på 5W. Denne lampe kan let tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere i dit hjem eller kontor.

Med en lysstyrke på 420 lumens kan denne lampe give et klart og behageligt lys, der nemt opfylder dine belysningsbehov. Lyskvaliteten er også af høj standard med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket giver en flot og korrekt farvegengivelse af alt omkring dig.

Et stort plus ved Nordlux Latona 31,2 5W CCT er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker et lyst og energisk lys eller et mere dæmpet og afslappende lys, kan denne lampe imødekomme dine behov.

Med sin hvide finish passer Nordlux Latona 31,2 5W CCT perfekt ind i ethvert indretningsstil. Den smukke og stilfulde design giver et moderne og elegant udseende, der skiller sig ud i ethvert rum.

Hvis du er på udkig efter en pålidelig og funktionel lampe med en god lyskvalitet, så er Nordlux Latona 31,2 5W CCT det rigtige valg for dig. Gør dit hjem eller kontor mere behageligt og behageligt med denne fantastiske lyskilde.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 420 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".