Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid

Nordlux Nordlux

10949-0

New product

Nordlux Latona 91,2 12W CCT, Hvid Udvid

Latona er en universelt anvendelig, IP20-klassificeret LED-skinne til montering under skab med integrerede lysdioder, der fungerer som erstatning for T5-lysstofrør. Latona er udstyret med 2-step MoodMakerTM dæmpefunktion, hvilket giver mulighed for at dæmpe lyset i to steps efter dine behov.


Flere detaljer

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 13-15 dage


Effektiv og alsidig belysning med Nordlux Latona 91,2 12W CCT

Nordlux Latona 91,2 12W CCT er en fantastisk lampe til at opnå lysstyrke og kvalitet i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 12 watt er denne lampe både energieffektiv og kraftfuld nok til at lyse ethvert rum op, mens den tilsluttes til standard 230V forsyning.

Med en lysstyrke på imponerende 1055 lumens kan du forvente en klar og lysende belysning, der effektivt lyser op i hele rummet. Dette gør den ideel til alt fra arbejdsområder til stue og soveværelse.

En høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85

En af de mest imponerende funktioner ved Nordlux Latona 91,2 12W CCT er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer denne lampe et naturligt og ægte lys, der flot viser alle farver. Dette betyder, at dit rum vil være fyldt med liv og udstråling, uanset om du bruger denne lampe til at arbejde, slappe af eller underholde gæster.

Ved at vælge denne lampe får du lyskvalitet, der opfylder langt de fleste behov. Så uanset om du er en farveentusiast, interiørdesigner eller blot har brug for lys til at udføre dine daglige aktiviteter, vil Nordlux Latona 91,2 12W CCT ikke skuffe dig.

Kan dæmpes for at skabe den ønskede atmosfære

En ekstra bonus ved Nordlux Latona 91,2 12W CCT er dens mulighed for at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Om det er en hyggelig stemning til en romantisk aften eller et fokuseret arbejdsmiljø, kan denne lampe tilpasses efter dine behov.

Så hvis du leder efter en alsidig, energieffektiv og kvalitetslampe til dit hjem eller kontor, er Nordlux Latona 91,2 12W CCT det rigtige valg for dig. Med sin imponerende lysstyrke, høje lyskvalitet og mulighed for at dæmpe belysningen er denne lampe en perfekt kombination af praktisk anvendelighed og æstetisk appel.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1055 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Andet info
EnergimærkeE (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".