Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid

Nordlux Nordlux

11058-0

New product

Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid Udvid

Diskie-spotlyset er let at montere i Nordlux Link-systemet. Det runde og strømlinede design passer perfekt ind i de fleste indretninger og kan nemt flyttes, så det passer til dine behov. Kan dæmpes med ekstern dæmperkontakt.


Læs mere..

DKK 379,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 8W

Lysstyrke: 750 lumens

Spredning: 120 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 90-95

Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar i mat hvid er et belysningsprodukt, der kombinerer energieffektivitet, fleksibilitet og høj lyskvalitet. Med en effekt på 8W og en lysstyrke på 750 lumens er denne LED-pære i stand til at levere nok lys til selv de mest krævende situationer.

En af de unikke funktioner ved dette produkt er den høje spredning på 120 grader, hvilket betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet. Den brede spredning gør det muligt at oplyse større områder uden mørke hjørner eller ujævn belysning. Dette giver en behagelig oplevelse af rummet og sikrer, at alle dele af rummet bliver oplyst på en optimal måde.

En anden vigtig faktor at bemærke er lyskvaliteten på dette produkt. Med en RA værdi på 90-95 sikrer Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar en høj kvalitet af lys, der viser alle farver levende og naturligt. Dette betyder, at farverne i rummet vil se levende og sprudlende ud under denne belysning. Uanset om det er i et hjem, kontormiljø eller en butik, vil dette produkt sikre, at farverne bliver præsenteret på deres bedste måde.

Dette produkt er også dæmpbart, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov. Du kan enten skabe en hyggelig atmosfære ved at dæmpe lyset, eller øge lysstyrken når der er brug for ekstra belysning. Denne fleksibilitet gør Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar til et ideelt valg til forskellige rum og anvendelser.

Med Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar får du ikke kun en energieffektiv og holdbar belysningsløsning, men også en moderne og stilfuld design. Den mat hvide finish giver et elegant udseende, der passer til enhver indretning.

Samlet set er Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar i mat hvid et fremragende valg, når det kommer til belysning. Med dens høje effekt, lysstyrke, spredning og lyskvalitet, samt mulighed for at dæmpe lyset og en elegant design, er dette produkt egnet til både private boliger og kommercielle miljøer.

Lyset
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".