Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid

Nordlux Nordlux

11058-0

New product

Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar, Mat hvid Udvid

Diskie-spotlyset er let at montere i Nordlux Link-systemet. Det runde og strømlinede design passer perfekt ind i de fleste indretninger og kan nemt flyttes, så det passer til dine behov. Kan dæmpes med ekstern dæmperkontakt.


Læs mere..

DKK 379,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Effekt: 8W

Lysstyrke: 750 lumens

Spredning: 120 grader

RA værdi: 90-95

Den Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar i mat hvid er et kvalitetsprodukt, der er perfekt egnet til både bolig og erhvervsbrug. Med dens effektive 8W giver den en god belysning i rummet og skaber en behagelig atmosfære.

Med en lysstyrke på 750 lumens og en spredning på 120 grader sikrer den Nordlux LINK DISKIE LED en jævn fordeling af lyset, hvilket gør det nemt at opnå en ensartet belysning i rummet. Dette er ideelt til både generel belysning samt til mere specifikke områder, hvor lysstyrken er vigtig.

Det, der virkelig skiller sig ud ved dette produkt, er dets ekstra høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 90-95 garanteres en enestående farvegengivelse. Dette betyder, at farver vil fremstå naturlige og levende, og kan nydes i deres fulde intensitet. Dette gør Nordlux LINK DISKIE LED ideel til rum, hvor farver spiller en stor rolle, f.eks. i et kunstgalleri eller i en butiksudstilling.

Med sin høje lyskvalitet er Nordlux LINK DISKIE LED også velegnet til mere udfordrende situationer, hvor nøjagtigheden af farvegengivelsen er essentiel. Produktet vil være ideelt til områder som make-up rum, fotostudier eller til præsentationer og foredrag, hvor det er vigtigt, at farverne vises optimalt.

Alt i alt er Nordlux LINK DISKIE LED dæmpbar i mat hvid et pålideligt og kvalitetsprodukt, der lever op til selv de mest krævende krav. Med sin effektive lysstyrke, bred spredning og ekstraordinære lyskvalitet er dette produkt velegnet til alle former for rum og situationer, hvor lysets kvalitet spiller en vigtig rolle. Kombinationen af strålende belysning og naturlig farvegengivelse vil uden tvivl skabe et flot og attraktivt miljø, uanset om det er derhjemme eller på arbejdspladsen.

Lyset
Lysstyrke 750 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 90
Effekt & spænding
Forbrug 8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".