Nordlux LINK OMARI LED, Hvid

Nordlux Nordlux

11070-0

New product

Nordlux LINK OMARI LED, Hvid Udvid

Omari er en serie af spots med fokus på lette, rene og enkle nordiske linjer. Denne minimalistiske og strømlinede loftspot passer perfekt til de fleste indretninger. MoodMaker (tretrinsdæmper) på vægkontakten gør det nemt for dig at skabe den helt rigtige hyggelige stemning. Passer til Nordlux link-system.


Flere detaljer

DKK 399,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux LINK OMARI LED-lampe er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Dens enkle hvide design passer perfekt ind i enhver moderne indretning og kan let integreres i dit hjem. Denne lampe er ideel til brug som en belysningsløsning i forskellige rum i dit hjem, såsom stuen, soveværelset eller kontoret.

Vigtige data

  • Lysstyrke: 320 lumens
  • RA-værdi: 80-85
  • Kan dæmpes: Ja

Med en lysstyrke på 320 lumens er denne lampe i stand til at levere tilstrækkeligt lys til de flestes behov. Den høje lyskvalitet, målt ved en RA-værdi på 80-85, sikrer en naturlig belysning, der viser alle farver flot og ægte. Dette betyder, at du kan nyde en behagelig og naturlig lysoplevelse uden at bekymre dig om farverepræsentationen.

En af fordelene ved denne lampe er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe forskellige stemninger i rummet. Om du vil have et lyst og energisk lys til daglig brug eller en mere dæmpet og hyggelig atmosfære til aftenaktiviteter, er denne lampe fleksibel nok til at imødekomme dine behov.

Samlet set er Nordlux LINK OMARI LED en pålidelig og stilfuld belysningsløsning til ethvert rum i dit hjem. Med dens høje lyskvalitet og mulighed for at regulere lysstyrken, kan du skabe den perfekte atmosfære og få mest muligt ud af dit belysningssystem.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke320 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".