Nordlux MASON Væg LED, Sort

Nordlux Nordlux

11114-0

New product

Nordlux MASON Væg LED, Sort Udvid

Mason er en lille og praktisk læselampe, der monteres på væggen. Med sit simple og lette design egner væglampen sig som belysning flere steder i hjemmet. Belysningsfladen har en god spredningsvinkel, og afgiver et behageligt og effektfuldt lys, der med sin integrerede on/off-funktion i vægbeslaget fuldender den høje funktionsværdi.


Læs mere..

DKK 499,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Beskrivelse

Nordlux MASON Væg LED i farven Sort er en moderne og stilfuld væglampe, som passer perfekt til ethvert hjem. Med en effekt på 5W er denne lampe energieffektiv og samtidig giver den tilstrækkelig lyskraft til at lyse ethvert rum op.

Lampen tilsluttes let til 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Med en lysstyrke på 1600 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset, som lyser op i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger lampen som gen- eller stemningsbelysning, vil den skabe en behagelig atmosfære og give dig den lyskvalitet, du har brug for.

Med sit elegante og tidløse design passer Nordlux MASON Væg LED godt ind i ethvert moderne interiør. Den sorte farve tilføjer et strejf af stil, samtidig med at den enkle form giver lampen et minimalistisk udtryk. Om du bruger den i stuen, soveværelset eller gangen, vil denne væglampe helt sikkert tilføje en ekstra dimension til dit rum.

Med Nordlux MASON Væg LED får du en holdbar og pålidelig lyskilde, der er let at installere og vedligeholde. Med dens mange kvaliteter er denne lampe en perfekt tilføjelse til dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 1600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".