Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Nordlux Nordlux

10924-0

New product

Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid Udvid

Med Kettle serien er mulighederne uendelige, da du med det udskiftelige tilbehør selv vælger, hvilken type lampen du ønsker. Design og funktionalitet er nøje gennemtænkt, så serien oplyser smukt din hverdag – både inde og ude. Kettle er ikke bare dekorativ, den giver også et godt lys, og samtidigt kan lysstyrken indstilles i tre niveauer efter behov. Det indbyggede batteri har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld kraft og endnu længere, hvis der skrues ned til hyggebelysning. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-stik.

Kettle 22 er en smuk lampe i hård plast, som kan placeres, hvor du ønsker. Hæng den i træet i haven med den medfølgende snor eller stil den direkte på terrassen eller gulvet i stuen. Til lampen kan du tilføje et spyd eller trefod, som omdanner den til en spyd-, bord- eller gulvlampe. Kettle er holdbar overfor vind og vand.


Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Få stilfuld belysning med den elegante Nordlux Kettle 22 Pendel i hvid. Denne pendel er designet til at kombinere moderne æstetik med praktisk funktionalitet, hvilket gør den ideel til ethvert hjemmemiljø.

Effektivitet og Lysstyrke
  • Med en effekt på 4.5W tilbyder denne pendel en energieffektiv løsning, som mindsker energiforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Lyskilden leverer 300 lumens, der skaber en lys og indbydende atmosfære i dit rum.
  • En høj spredningsvinkel på 120 grader sikrer en bred og jævn fordeling af lyset, som effektivt oplyser selv de største områder.

Den optimale kombination af effekt og lysstyrke gør pendlen velegnet til en række anvendelser, fra over spisebordet til i stuen, hvor belysningen bør være både funktionel og stemningsfuld.

Høj Kvalitet og Farvegengivelse
  • Med en RA værdi på 80-85 leverer denne pendel høj lyskvalitet. Dens evne til at reproducere farver præcist og naturligt gør lyset ideelt til daglig brug.

Lyskvaliteten i Nordlux Kettle 22 er tilstrækkelig til langt de fleste behov, og sikrer, at farver i omgivelser og objekter forbliver tro mod deres oprindelige nuancer.

Design og Anvendelse

Det minimalistiske design af Nordlux Kettle 22 i hvid passer ind i en lang række boligindretninger, fra skandinavisk stil til mere moderne indretninger. Den enkle farvepalet gør det nemt at integrere pendlen i eksisterende dekor, mens det tidløse design sikrer, at det forbliver stilfuldt i mange år fremover.

For dem, der søger både stil og funktion, repræsenterer Nordlux Kettle 22 Pendel en perfekt balance. Uanset om du ønsker at oplyse et rum eller skabe en hyggelig stemning, giver denne pendel både det lys og den æstetik, du har brug for. Gør din belysningsoplevelse komplet med Nordlux Kettle 22 Pendel i hvid og nyd godt af den kombination af form og funktion, den tilbyder.

Lyset
Lysstyrke300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".