Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Nordlux Nordlux

10924-0

New product

Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid Udvid

Med Kettle serien er mulighederne uendelige, da du med det udskiftelige tilbehør selv vælger, hvilken type lampen du ønsker. Design og funktionalitet er nøje gennemtænkt, så serien oplyser smukt din hverdag – både inde og ude. Kettle er ikke bare dekorativ, den giver også et godt lys, og samtidigt kan lysstyrken indstilles i tre niveauer efter behov. Det indbyggede batteri har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld kraft og endnu længere, hvis der skrues ned til hyggebelysning. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-stik.

Kettle 22 er en smuk lampe i hård plast, som kan placeres, hvor du ønsker. Hæng den i træet i haven med den medfølgende snor eller stil den direkte på terrassen eller gulvet i stuen. Til lampen kan du tilføje et spyd eller trefod, som omdanner den til en spyd-, bord- eller gulvlampe. Kettle er holdbar overfor vind og vand.


Læs mere..

DKK 449,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid

Den Nordlux Kettle 22 Pendel i hvid er et elegant og moderne valg til indretningen af ethvert rum. Denne pendellampe kombinerer funktion med æstetik og giver et behageligt lys til enhver lejlighed. Med et unikt design og avanceret teknologi er denne lampe et ideelt valg til både private hjem og kommercielle rum.

Effekt: Med en effekt på 4.5W er Nordlux Kettle 22 Pendel energibesparende og miljøvenlig. Denne lampe sikrer ikke kun en lavere strømregning, men hjælper også med at reducere udledningen af CO2, hvilket er godt for vores planet.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 300 lumens og en høj spredning på 120 grader, sikrer Nordlux Kettle 22 Pendel en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du kan nyde et klart og behageligt lys uden blænding eller mørke områder. Uanset om det er til arbejde, læsning eller afslapning, vil denne lampe give dig den rette belysning.

Lyskvalitet: Nordlux Kettle 22 Pendel har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er din yndlingsmaleri, din bogreol eller dit køkken, vil lyset fra denne pendellampe fremhæve de naturlige farver og skabe en behagelig atmosfære.

Fleksibel anvendelse: Nordlux Kettle 22 Pendel er velegnet til forskellige rum og miljøer. Den kan let installeres over dit spisebord, i dit køkken eller i dit kontor og vil passe perfekt ind i enhver stilfuld indretning. Med dens justerbare wireophæng kan du nemt tilpasse højden efter dit behov.

Lang levetid: Nordlux Kettle 22 Pendel er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en lang levetid. Med denne lampe kan du nyde det behagelige lys i mange år fremover, uden bekymring for at skulle udskifte den.

Vælg Nordlux Kettle 22 Pendel, Hvid, hvis du ønsker en effektiv, stilfuld og holdbar belysning til dit hjem eller kontor. Med dens unikke design og avancerede teknologi vil denne pendellampe skabe en behagelig atmosfære og fremhæve dit rum på smukkeste vis.

Lyset
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.5W
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".