Nordlux Kettle 36 Pendel, Hvid

Nordlux Nordlux

10925-0

New product

Nordlux Kettle 36 Pendel, Hvid Udvid

Med Kettle serien er mulighederne uendelige, da du med det udskiftelige tilbehør selv vælger, hvilken type lampen du ønsker. Design og funktionalitet er nøje gennemtænkt, så serien oplyser smukt din hverdag – både inde og ude. Kettle er ikke bare dekorativ, den giver også et godt lys, og samtidigt kan lysstyrken indstilles i tre niveauer efter behov. Det indbyggede batteri har en holdbarhed på op til fem timer ved fuld kraft og endnu længere, hvis der skrues ned til hyggebelysning. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-stik.

Kettle 36 er en smuk lampe i hård plast, som kan placeres, hvor du ønsker. Hæng den i træet i haven med den medfølgende snor eller stil den direkte på terrassen eller gulvet i stuen. Til lampen kan du tilføje et spyd eller trefod, som omdanner den til en spyd-, bord- eller gulvlampe. Kettle er holdbar overfor vind og vand.


Læs mere..

DKK 749,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Kettle 36 Pendel i Hvid er et stilfuldt og moderne lysarmatur, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med sin elegante og enkle design skaber pendlen et behageligt og funktionelt lys i ethvert rum.

Data om produktet:

  • Effekt: 6.5W
  • Lysstyrke: 450 lumens
  • Spredning: 120 grader
  • RA værdi: 80-85

Pendlen har en effekt på 6.5W, hvilket sikrer en energieffektiv brug og minimalt strømforbrug. Med en lysstyrke på 450 lumens opnår den en behagelig belysning i rummet. Pendlen har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder.

En særlig kvalitet ved Nordlux Kettle 36 Pendel er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 opnås et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør pendlen ideel til mange forskellige formål, som f.eks. belysning af spisebordet, arbejdsområder eller som generel belysning i stuen eller køkkenet.

Pendlen har en smuk og stilfuld hvid finish, der passer perfekt ind i moderne og minimalistiske indretninger. Den enkle og elegante form giver et tidløst udtryk, der kan kombineres med forskellige stilarter og farver.

Nordlux Kettle 36 Pendel, Hvid er en kvalitetslampe, der opfylder langt de flestes behov. Den giver en behagelig og funktionel belysning med et naturligt og ægte lys. Pendlen er nem at montere og kan justeres i højden efter behov.

Uanset om man ønsker at opgradere belysningen i stuen, køkkenet eller spisestuen, så er Nordlux Kettle 36 Pendel, Hvid et perfekt valg. Den skaber en behagelig atmosfære og giver mulighed for at lysætte rummet på en stilfuld og elegant måde.

Lyset
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 6.5W
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".