Nordlux Chicago 2 skinnespot, 2x4,6W, 345lm, GU10, børstet stål

Nordlux Nordlux

10695-0

New product

Nordlux Chicago 2 skinnespot, 2x4,6W, 345lm, GU10, børstet stål Udvid

Lys er en praktisk nødvendighed, som påvirker vores opfattelse af rum og vores livsglæde. Derfor er det vigtigt at vælge et virkningsfuld spot som Chicago, der giver et godt og jævnt fordelt lys.


Læs mere..

DKK 269,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Nordlux Chicago 2 skinnespot, 2x4,6W, 345lm, GU10, børstet stål

Nordlux Chicago 2 skinnespot er et stilfuldt og moderne valg til ethvert rum. Med sine to GU10-fatninger og en effekt på 4,8W pr. spot er denne skinnespot energieffektiv og samtidig i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 345 lumens. Dette gør den ideel til belysning af både almindelige og større rum.

En særlig kvalitet ved denne skinnespot er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket sikrer, at alle farver vises flot og præcist. Uanset om du bruger skinnespottene til at belyse et kunstværk, et møbel eller bare et generelt rum, vil den høje lyskvalitet sikre, at farverne kommer til deres ret og skaber den rette stemning.

Lyskvaliteten på Nordlux Chicago 2 skinnespot er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Det betyder, at du kan bruge denne skinnespot i både privatboliger og erhvervsejendomme uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Den er perfekt til at skabe et behageligt og funktionelt lys til dit hjem, kontor, butik eller showroom.

Udover de tekniske specifikationer og lyskvaliteten er Nordlux Chicago 2 skinnespot også elegant og stilfuld med sin børstet stålfinish. Denne finish giver den et moderne og tidløst udseende, der passer perfekt til de fleste indretninger og stilarter. Det er et diskret valg, der ikke vil dominere rummet, men i stedet understrege dets æstetik.

Alt i alt er Nordlux Chicago 2 skinnespot et pålideligt og stilfuldt valg til belysning i ethvert rum. Med dens energieffektivitet, imponerende lysstyrke og høje lyskvalitet vil den give dig det rette lys til dine behov og skabe den ønskede atmosfære.

Lyset
Lysstyrke 345 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4.8W


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".