LED Troldtektskinne, 60cm 3000K, 1730 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket

9809-0

New product

LED Troldtektskinne, 60cm 3000K, 1730 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket Udvid

Troldtekt-LED har man en komplet belysningsløsning. Man opnår fordelene ved, LED kontra traditionelle lyskilder med markant lavere elforbrug, fuld lysstyrke i 5-6 gange på lang levetid, ingen trættende, blinkende belysning som lysstofrør, og lyset tænder på et splitsekund.

 

Funktioner/fordele

Alle modeller er "TrueColor", som er betegnelser for høj farveægthed/farvegengivelse (CRI>90).

 

Anvendelse

Parcelhuse, kontorer, festlokaler, udstillingsrum osv.

 

Certificeringer og godkendelser

CE, RoHS

 

Installation Monteringsmæssigt

Er Single-Color versioner leveret inkl. dæmpbar LED driver til hver lysskinne, og de er forberedt til sløjfning af installation (3*1.5mm2).


Læs mere..

DKK 589,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


LED Troldtektskinne, 60cm 3000K, 1730 lumen, RA90, Dali Dæmpbar, planforsænket

Denne LED Troldtektskinne er et energieffektivt og stilfuldt lysarmatur, der passer perfekt til forskellige rum og miljøer. Med en længde på 60cm og en farvetemperatur på 3000K, vil det skabe en varm og behagelig belysning.

Med en lysstyrke på 1730 lumen og en høj spredning på 100 grader, vil denne LED Troldtektskinne sikre en jævn fordeling af lyset, der vil oplyse hele rummet på en effektiv måde. Med en imponerende farvegengivelse på RA90, vil farverne se naturlige og livagtige ud under dette lysarmatur.

Denne LED Troldtektskinne er desuden dæmpbar via DALI interface. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Med DALI-dæmpningsteknologi kan du nemt justere lyset og skabe forskellige stemninger og lysniveauer i dine omgivelser.

Denne LED Troldtektskinne tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil. Med et strømforbrug på kun 25W erstatter denne LED-armatur faktisk en traditionel 75W-pære. Dette gør det ikke kun miljøvenligt, men det hjælper også med at reducere dine energiomkostninger.

Med dens planforsænkede design er denne LED Troldtektskinne nem at installere og giver et elegant og moderne udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller butikken, vil denne LED Troldtektskinne give et flot lys og tilføje en sofistikeret atmosfære til ethvert rum.

Samlet set er denne LED Troldtektskinne en pålidelig og energieffektiv løsning til belysning af rum. Med dens høje lysstyrke, høje farvegengivelse og dæmpningsmuligheder vil den give en behagelig og fleksibel belysning, der passer til dine behov.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Ja, DALI
Lysstyrke 1710 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Erstat 75W
Spænding 230V