V-Tac 50W LED projektør med sensor
Samsung LED chip

V-Tac V-Tac

New product

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Projektøren kan med fordel bruges, når for eksempel haven eller indkørslen skal lyses op.

Indbygget PIR sensor.


Flere detaljer

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

DKK 267,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og kraftfuld belysning med V-Tac 50W LED projektør med sensor og Samsung LED chip

Denne V-Tac LED projektør er designet til at give dig en kraftfuld og effektiv belysning, uanset om det er udendørs eller indendørs. Med en effekt på 50W kan projektøren levere en lysstyrke på 4250 lumens, hvilket sikrer en optimal belysning af dit område.

Projektøren tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere den i dit eksisterende elsystem. Den har også en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeles jævnt og effektivt i hele rummet.

En af de vigtigste funktioner ved denne LED projektør er den høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der viser farverne ægte og flot. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste genstande og områder ser helt naturlige ud.

Projektøren er udstyret med en Samsung LED chip, som er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed. Dette sikrer, at projektøren har en lang levetid og kan give dig pålidelig belysning i mange år fremover. Du kan være tryg ved dit køb, da projektøren også leveres med en 5 års producentgaranti.

V-Tac 50W LED projektøren er tilgængelig i neutral hvid (4000K) kulør. Denne kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste genstande og områder fremstår helt naturlige og korrekte i farverne.

Med sine dimensioner på 237 x 255 x 51 mm og dens IP65-klassificering kan denne projektør bruges både indendørs og udendørs. Den er tåler vandstænk og regn, så du kan trygt bruge den i alle slags vejrforhold. Projektøren har også en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nem og enkel.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- V-Tac hvid rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatVideopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej
Lysstyrke4250 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Dimensioner
Højde255 mm.
Bredde237 mm.
Dybde51 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.