V-Tac 100W LED projektør
100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

100W LED projektør med automatisk tænd/sluk fra V-Tac.

Denne projektør har indbygget skumringssensor, så lampen tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst.
Den indbyggede lyssensor måler lysniveauet omkring projektøren, og tænder automatisk når lyset kommer under 140 lux.

Dette gør den nem at bruge, da den blot skal monteres, og der ikke er behov for eksternt skumringsrelæ eller tidsur.

Hvis projektøren sidder i skygge eller overdækket, kan lyset være tændt længere på overskyede dage.


Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 481,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 100W LED projektør, 100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

Denne V-Tac 100W LED projektør er et fantastisk produkt, der har mange funktioner og egenskaber. Med en effekt på 100W og tilslutning til 230V forsyning, er denne projektør kraftfuld og nem at installere.

Med en lysstyrke på 10000 lumens og en høj spredning på 100 grader, sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset. Dette er ideelt til udendørs anvendelse, da det sikrer, at hele området er godt oplyst. Derudover har projektøren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om det bruges til at belyse en have, en parkeringsplads eller en bygning, kan projektøren opfylde de fleste behov.

Projektøren er udstyret med Samsung LED chip og kommer med en 5 års producentgaranti. Dette giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved købet.

Der er også mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Den neutrale kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner ser helt naturlige ud.

Projektøren har følgende dimensioner: 248 x 299 x 50 mm og er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs, da den er vandtæt og tåler regn. Det betyder også, at projektøren kan bruges i forskellige vejrforhold uden at blive beskadiget.

En anden fantastisk funktion ved projektøren er den indbyggede skumringssensor, der automatisk tænder og slukker for projektøren afhængigt af omgivende lysniveau. Dette gør projektøren utrolig energieffektiv og praktisk.

Med denne V-Tac 100W LED projektør får du en pålidelig og kraftfuld lysskilde, der er perfekt til udendørs anvendelse. Uanset om du har behov for at belyse en have, en parkeringsplads eller en bygning, vil denne projektør imødekomme dine behov med sin kraftige lysstyrke, høje lyskvalitet og holdbare design.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke10000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde299 mm.
Bredde248 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium
Effekt & spænding
Forbrug100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeE (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.