Restsalg: EGLO udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit
Iphias

Eglo Eglo

9300-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: EGLO udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit - Iphias Udvid

DKK 283,50

inkl. moms

DKK 630,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: EGLO udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit, Iphias

Denne udendørs væg/loftlampe fra EGLO er perfekt til at skabe lys og atmosfære udendørs. Med en effekt på 16,5W tilsluttes lampen nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen let og bekvem.

Med en lysstyrke på 1700 lumens, kan denne lampe give et kraftigt og klart lys, der lyser op selv de mørkeste områder. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig belysning, der fremviser alle farver flot og ægte. Dette er ideelt til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i haven eller på terrassen.

En af fordelene ved denne udendørs lampe er, at den kan dæmpes efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over lysets intensitet og skaber mulighed for at skabe den ønskede stemning i din udendørs omgivelser.

Designet på lampen er også bemærkelsesværdigt. Den kommer i en elegant antracit farve, der passer til de fleste udendørs indretninger og giver et moderne og stilfuldt udtryk. Du kan installere den på væggen som en væglampe eller på loftet som en loftlampe - valget er dit.

Denne EGLO udendørs væg/loftlampe, 16,5W, antrazit, Iphias er perfekt til at skabe lys i din have eller på din terrasse. Med en kraftig lysstyrke, høj lyskvalitet og mulighed for at dæmpe lyset, kan du skabe den perfekte atmosfære udendørs.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Kold hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1700 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 16.5W
Spænding 230V