Restsalg: LED-POL 30W LED projektør
justerbar stander, arbejdslampe, IP65 udendørs

LED-POL

New product

Nedsat pris! Restsalg: LED-POL 30W LED projektør - justerbar stander, arbejdslampe, IP65 udendørs LED-POL-ORO Udvid

Praktisk projektør med justerbar stander, som gør den velegnet som arbejdslampe.

Projektøren er udført i robuste materialer, og er IP65 klassificeret, så den også kan bruges udendørs og i støvede omgivelser.

Arbejdslampen har 1,5 meter ledning med schuko stik.

Flere detaljer

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 224,40

inkl. moms

DKK 374,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED-POL 30W LED projektør, justerbar stander, arbejdslampe, IP65 udendørs

Dette produkt er en kraftig LED projektør med en effekt på 30W. Den er specielt designet til udendørs brug og har en IP65 klassifikation, hvilket betyder at den er tæt og vandtæt. Produktet er velegnet til brug som arbejdslampe eller som en standerlampe til din terrasse eller have.

Denne LED projektør tilsluttes nemt til 230V forsyning, hvilket gør installationen problemfri. Med dens kraftige lysstyrke på 2550 lumens og en spredningsvinkel på 110 grader, sikrer denne projektør en jævn og bred fordeling af lys, hvilket gør den ideel til belysning af større områder.

Denne LED projektør er kendt for sin høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med denne lyskvalitet vil objekter og områder oplyses korrekt og detaljer vil fremhæves på en behagelig måde. Denne projektør opfylder de flestes behov for belysning.

LED-POL 30W LED projektøren findes i en kold hvid (6500K) udgave. Kold hvid belysning har en tendens til at have en tydelig blåligt skær og bruges sjældent i Skandinavien. Denne kulør er dog populær i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration, hvor det kolde lys kan skabe en dramatisk og speciel atmosfære.

Med dens kompakte dimensioner på 239 x 292 x 60 mm, er denne LED projektør let at installere og justere. Den kan monteres på en justerbar stander, hvilket giver stor fleksibilitet i positioneringen af projektøren.

En vigtig funktion ved denne LED projektør er dens høje holdbarhed og robusthed. Den er designet til at modstå udendørs elementer og tåler vandstænk og regn. Den integrerede lyskilde sikrer lang levetid og slipper dig for besværet med at udskifte lyskilden.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke2550 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde292 mm.
Bredde239 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium+PVC
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65