Restsalg: Aigostar 6W LED indbygningspanel
Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Aigostar Aigostar

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar 6W LED indbygningspanel - Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V Udvid

Panelet leveres med en lysstyrke på 370 lumen. Dæmpning af dette panel er ikke muligt, panelet er samtidigt F mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K eller 4000K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 80

 


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 47,40

inkl. moms

DKK 79,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Aigostar 6W LED indbygningspanel, Hul: Ø10 cm, Mål: Ø11,8 cm, 230V

Det Aigostar 6W LED indbygningspanel er et populært valg, når det kommer til belysning af dit hjem eller kontor. Dette panel har en diameter på Ø11,8 cm, som passer perfekt til et hul med Ø10 cm. Det kan nemt tilsluttes en 230V strømkilde, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Effekt: Denne LED indbygningspanel har en effekt på 6W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Denne lave effekt betyder også, at den kan anvendes i længere perioder uden at forårsage overophedning.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 380 lumens og en spredning på 100 grader, sikrer dette indbygningspanel en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at det kan belyste et større område uden at skabe blinde pletter.

Kulør på lyset: Der er to kulører at vælge imellem - varm hvid og neutral hvid. Varm hvid er perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære. Lyset er varmt og blødt, hvilket bidrager til en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset. Det sikrer, at belyste objekter ser naturlige ud.

Integreret lyskilde: Dette indbygningspanel har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe separate pærer. Dette gør installationen meget bekvemt og sparer dig penge i det lange løb.

Lyset
Kulør Varm Hvid, Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 380 lumens
Spredning 100 grader
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.