Restsalg: Nordlux Bity 40 armatur
3000K, sensor, hvid

Nordlux Nordlux

5719-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Nordlux Bity 40 armatur - 3000K, sensor, hvid Udvid

Bity er en LED-skabslampe, som styres med PIR-håndbevægelsessensor. Når du bevæger din hånd under Bity, kan du tænde og slukke lampen uden at skulle berøre en vægkontakt. Bity egner sig ideal blandt køkkenskabe, der ligger over arbejdsfladen. Det kolde lys fra LED-kilden i kombination med håndbevægelsessensoren giver perfekte betingelser for eksempel til madlavning. Tilslutningsliste medfølger.

Flere detaljer

DKK 150,00

inkl. moms

DKK 250,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Det Nordlux Bity 40-armatur er et moderne og stilfuldt lysarmatur til indendørs brug. Armaturet leveres i en elegant hvid farve, der passer perfekt til ethvert rum. Det er ideelt til montering på væggen og kan bruges til at skabe en behagelig atmosfære i rummet, samtidig med at det giver optimal belysning.

Dette produkt har en effekt på 6W og kan tilsluttes til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 530 lumens er det perfekt til områder, hvor du har brug for et godt og klart lys. Armaturet leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer en naturlig belysning, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om det er i dagligstuen, soveværelset eller kontoret, vil dette armatur opfylde de flestes behov for gode lysforhold.

Armaturet har dimensionerne 57 x 23 x 400 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere i enhver væg. Vær dog opmærksom på, at det har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor anbefaler vi, at du kun bruger det indendørs eller i områder, hvor der ikke er risiko for fugt eller vand.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i dit hjem, på kontoret eller andre steder, er Nordlux Bity 40-armaturet det perfekte valg. Med sit moderne design, høje lyskvalitet og nem installation vil det tilføje både stil og funktionalitet til ethvert rum.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke530 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde23 mm.
Bredde57 mm.
Dybde400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
EnergimærkeA (A-G)
Andet info
EnergimærkeA (A-G)
IP klassifikationIP20


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".