Restsalg: Solid alu LED strip
1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V

V-Tac V-Tac

New product

Restsalg: Solid alu LED strip - 1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V Udvid

Da denne strip lyser kraftigt bliver den ca. 60 grader varm

Læs mere..

  • Varm

DKK 32,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: Solid alu LED strip, 1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V

Produktbeskrivelse:

Dette ekstra kraftige Solid alu LED strip er en effektiv og energibesparende løsning til belysning i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 18W pr. meter er denne LED strip ideel til rum, der kræver ekstra lysstyrke.

LED strippen skal tilsluttes til en 12V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i eksisterende installationer med lav spænding. Med en lysstyrke på 1150 lumens pr. meter og en spredning på 120 grader, sikrer LED strippen en jævn og behagelig fordeling af lyset.

Denne LED strip er desuden dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Kulør på lyset:

Denne LED strip findes i varm hvid (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der bidrager til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner og beskyttelse:

LED strippen har dimensioner på 12 x 1000 mm og er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Denne Solid alu LED strip er velegnet til montering under hylder, i skabe, bag tv eller andre steder, hvor ekstra belysning er påkrævet. Med dens ekstra kraftige lysstyrke og mulighed for at dæmpe lyset, er denne LED strip en praktisk og alsidig løsning til forskellige belysningsbehov.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1150 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 12 mm.
Dybde 1000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.