Restsalg: EGLO udendørs forbinderboks

Eglo Eglo

9308-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: EGLO udendørs forbinderboks Udvid

 


Læs mere..

DKK 92,25

inkl. moms

DKK 205,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


EGLO udendørs forbinderboks

Tilslut EGLO udendørs forbinderboksen til din 230V forsyning for at skabe en sikker og pålidelig forbindelse til dine udendørs lys.

Denne forbinderboks er designet til at opretholde en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset vil være naturligt og ægte og fremvise alle farver i deres rigtige nuancer. Denne lyskvalitet er mere end tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

EGLO udendørs forbinderboksen er designet til udendørs brug og sikrer en pålidelig og holdbar forbindelse. Den er modstandsdygtig over for vejrforhold som regn, sne og vind og vil fungere korrekt selv under ekstreme temperaturer. Dette gør det til den ideelle løsning, når du ønsker at forbinde udendørs belysning på en sikker måde.

Med EGLO udendørs forbinderboksen kan du nemt tilslutte og styre dit udendørs lyssystem. Du kan tilslutte flere lysarmaturer og oprette en sammenhængende og effektiv belysning i din udendørs område. Dette gør det også nemt at styre og automatisere dit udendørsbelysningssystem for at opnå den ønskede belysningsoplevelse.

EGLO udendørs forbinderboksen tilbyder ikke kun funktionalitet, men den er også designet med æstetik i tankerne. Den har en moderne og stilfuld udseende, der vil passe perfekt ind i enhver udendørs indretning. Så uanset om du har en moderne, klassisk eller minimalistisk stil, vil EGLO udendørs forbinderboksen se godt ud sammen med dine øvrige udendørsbelysningsprodukter.

Samlet set er EGLO udendørs forbinderboksen det ideelle valg, når du har brug for en sikker, pålidelig og stilfuld løsning til at forbinde dit udendørs belysningssystem. Med dens høje lyskvalitet og holdbarhed kan du være sikker på at få den ønskede belysningsoplevelse i lang tid.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V