LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning
12V DC,5A, IP20 indendørs

LEDlife LEDlife

4193-0

New product

LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning - 12V DC,5A, IP20 indendørs ledlife Udvid

LEDlife 12V dæmpbar strømforsyning 60W i høj kvalitet.

Virker til alle dæmpere - både forkant- og bagkantsdæmpere.
12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Minimumsbelastning på 25% for optimal dæmpning.

Læs mere..

DKK 315,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning

Denne LEDlife 60W dæmpbare strømforsyning er specielt designet til LED belysning. Med en effekt på 60W er den i stand til at levere tilstrækkelig strøm til dine LED-lys.

Du kan tilslutte denne strømforsyning direkte til en 230V forsyning. Den konverterer inputspændingen til 12V, hvilket er ideelt til LED-lys. Så uanset om du bruger LED-lys til bolig, kontor eller butikslys, kan denne strømforsyning hjælpe dig med at opnå det ønskede lysniveau.

En af de fantastiske funktioner ved denne strømforsyning er, at den kan dæmpes. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken på dine LED-lys efter behov. Dette er især nyttigt, hvis du ønsker at skabe forskellige atmosfærer eller have mulighed for at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter.

Med producentens 3 års garanti kan du føle dig tryg ved dit køb. Hvis der skulle opstå problemer med strømforsyningen i løbet af garantiperioden, kan du kontakte producenten for at få det rettet.

En vigtig fordel ved denne strømforsyning er dens "flicker free" funktion. Dette betyder, at den leverer et stabilt og flimmerfrit lys. Dette er ikke kun behageligt for øjnene, men gør det også velegnet til brug i sammenhæng med foto- og videooptagelser. Hvis du er en professionel fotograf eller videograf, vil denne strømforsyning sikre, at dit lysudstyr fungerer optimalt.

Strømforsyningens dimensioner er 50 x 30 x 140 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i de fleste rum. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den kun anvendes indendørs eller i områder uden fugt eller direkte vandkontakt.

Samlet set er LEDlife 60W dæmpbar strømforsyning en pålidelig og effektiv løsning til dit LED-lysbehov. Med dens dæmpbare funktion, producentgaranti og flicker-free lys er den en ideel løsning til både private og professionelle brugere.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Højde 30 mm.
Bredde 50 mm.
Dybde 140 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.