Snappy 50W dæmpbar strømforsyning
12V DC, 4.16A, IP20 indendørs

12366-0

New product

Snappy 50W dæmpbar strømforsyning - 12V DC, 4.16A, IP20 indendørs Udvid

Snappy 12V dæmpbar strømforsyning 50W.


Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

19-50W belastning.

12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.

Læs mere..

DKK 208,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og alsidig strømforsyning til LED belysning

Med vores Snappy 50W dæmpbar strømforsyning er du garanteret en pålidelig og effektiv løsning til at levere strøm til din LED belysning. Denne strømforsyning kan tilsluttes til en 230V strømforsyning og leverer en stabil 12V DC strøm til dine LED lys.

En af de fantastiske funktioner ved vores Snappy strømforsyning er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken i dine LED lys og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Du kan nemt tilpasse belysningen til forskellige situationer og aktiviteter.

Med dimensionerne af 58 x 22 x 177 mm er Snappy strømforsyning kompakt og nem at installere. Den kan diskret placeres bag dine LED lys og kræver ikke meget plads. Den er ideel til indendørs anvendelse i alt fra boliger til kontorer, butikker og restauranter.

Du kan være tryg ved brugen af vores Snappy 50W strømforsyning, da den er designet med IP20 standard. Dette betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, der er større end 12 mm i diameter, men den er ikke modstandsdygtig over for vand. Derfor skal den placeres et tørt sted indendørs og må ikke udsættes for fugt eller væsker.

Med en effekt på 50W er vores Snappy strømforsyning kraftfuld og i stand til at levere den nødvendige strøm til at drive dine LED lys effektivt. Du kan være sikker på en pålidelig og langvarig ydeevne, der sikrer optimal belysning i dit rum.

Vælg vores Snappy 50W dæmpbar strømforsyning til din LED belysning og få en pålidelig, effektiv og alsidig løsning, der leverer den rette strøm til dine lys i et indendørs miljø.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Højde 22 mm.
Bredde 58 mm.
Dybde 177 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V