V-Tac 18W strømforsyning til LED strips
12V DC, 1,5A, IP44 vådrum

V-Tac V-Tac

2547-0

New product

V-Tac 18W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 1,5A, IP44 vådrum v-tac Udvid

12V / 1.5A transformator.

18W.

Input: 220V.

Leveres med stik til nem montage af ledninger til LED strips.

Stik: 5,5 / 2,1 mm DC.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.

Læs mere..

DKK 48,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne strømforsyning fra V-Tac er specielt designet til LED-strips belysning. Med en effekt på 18W er den i stand til at levere den nødvendige strøm til dine LED-strips. Strømforsyningen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og transformerer den til en sikker 12V DC udgang, som passer perfekt til LED-belysning. Med dimensioner på kun 73 x 30 x 80 mm er denne strømforsyning kompakt og kan nemt placeres i enhver installation, hvor pladsen er begrænset. En nøglefunktion ved denne strømforsyning er dens IP44-klassificering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den til et ideelt valg til installation i vådrum, f.eks. badeværelser eller køkkener, hvor der er risiko for vandspild. Det er vigtigt at have den rigtige strømforsyning til dit LED-strips-belysningssystem for at sikre optimal funktion og holdbarhed. Med denne V-Tac 18W strømforsyning kan du være sikker på at få pålidelig og stabil strømforsyning til dine LED-strips.
Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 30 mm.
Bredde 73 mm.
Dybde 80 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.