V-Tac 8W LED Pære
Kultråd, A67, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED Pære - Kultråd, A67, E27 v-tac Udvid

Kraftig 8W LED pære, med de flotte kultråd LED, der giver et jævnt og godt lys.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 34,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 8W LED-pære er en perfekt erstatning for en traditionel 60W pære og giver et klart og kraftfuldt lys, samtidig med at den er energieffektiv med en wattforbrug på kun 8W. Med en E27 stor fatning passer denne LED-pære nemt i de fleste lamper og armaturer.

Features:

Med en lysstyrke på 800 lumens og en høj spredning på 300 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Dimensionerne på 123 x Ø67 mm gør den let at installere i forskellige typer lamper og armaturer.

Lyskvalitet:

Denne LED-pære findes i neutral hvid (4500K), som giver en behagelig og naturlig belysning uden blå eller gule toner. Dette er ideelt til kontorer, arbejdsrum og andre steder, hvor præcis og effektiv belysning er nødvendig.

Energibesparelse:

Med denne LED-pære kan du spare penge på din elregning, da den kun forbruger 8W strøm sammenlignet med en traditionel 60W pære. Samtidig har LED-teknologien en lang levetid, hvilket betyder færre udskiftninger og mindre affald.

Brugervenlighed:

Installation af denne LED-pære er enkel og kræver blot at skrue den ind i en E27 fatning. Når den er tændt, vil den omgående lyse op uden behov for opvarmningstid og give et klart og behageligt lys til rummet.

Samlet set er V-Tac 8W LED-pære en pålidelig, effektiv og energibesparende lyskilde, der passer perfekt til både private hjem og professionelle arbejdspladser. Med dens høje lysstyrke, jævne spredning og neutrale hvide lyskulør er denne LED-pære et fremragende valg for enhver, der ønsker kvalitetsbelysning med minimalt energiforbrug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4500K
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 300 grader
Dimensioner
Fatning E27
Højde 123 mm.
Diameter 67 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.