150W dæmpbar strømforsyning
12V DC, 12,5A, IP20 indendørs

V-Tac V-Tac

4095-0

New product

150W dæmpbar strømforsyning - 12V DC, 12,5A, IP20 indendørs Udvid

12V dæmpbar strømforsyning på 150W der gør det muligt at dæmpe 12V LED strips og LED pærer med en standard vægdæmper.


Sikret mod kortslutning og overbelastning.

Læs mere..

DKK 528,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og alsidig 150W dæmpbar strømforsyning til indendørs brug

Denne 150W dæmpbare strømforsyning er designet til at levere en stabil og pålidelig strømforsyning til LED belysningssystemer. Med dens fleksible dæmpningsfunktion kan du nemt justere lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i dit rum.

Vigtige data:

  • Effekt: 150W
  • Tilslutning: 230V
  • Udgangsspænding: 12V DC
  • Udgangsstrøm: 12,5A
  • Dimensioner: 62 x 31 x 199 mm
  • IP-rating: IP20 (ikke vandtæt)

Denne strømforsyning er specielt designet til at arbejde med LED-belysningsløsninger og sikrer en jævn og stabil strømforsyning for at forlænge levetiden på dine LED-lys. Det dæmpbare design giver dig fuld kontrol over lysintensiteten og gør det muligt for dig at skabe forskellige stemninger og atmosfærer i dit rum.

Med dimensionerne på 62 x 31 x 199 mm er denne strømforsyning kompakt og kan installeres diskret, hvilket gør den ideel til indendørs brug. Den er egnet til en bred vifte af applikationer, herunder hjemmebelysning, kommerciel belysning og hospitality branchen.

Det er vigtigt at bemærke, at denne strømforsyning har en IP-rating på IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den skal kun bruges indendørs og må ikke udsættes for fugtighed eller vand. Hvis du har brug for en strømforsyning til udendørs brug, anbefales det at vælge en model med en højere IP-rating.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Dimensioner
Højde 31 mm.
Bredde 62 mm.
Dybde 199 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 150W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:200-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.