LEDlife T8-PRO45
1-10V dæmpbar, 7W LED rør, 45 cm

LEDlife LEDlife

New product

Dæmpbar via 1-10V dæmper.

Tilslutning:
- Nul og fase til benene i den ene ende af røret.
- 1-10V signal til benene i den anden ende af røret.

Der medfølger dansk vejledning til ombygning af armatur.

Flere detaljer

  • Neutral
  • 0-10V dæmpbar

DKK 263,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

LEDlife T8-PRO45 er et dæmpbart LED-rør, som er designet til at erstatte traditionelle 15W T8-rør. Med en effekt på kun 7W kan det reducere energiforbruget betydeligt, samtidig med at det giver en jævn og pålidelig belysning.

LED-røret tilsluttes direkte til en standard 230V strømforsyning og har en lysstyrke på 950 lumens. Det har en bred spredningsvinkel på 180 grader, hvilket betyder, at lyset fordeler sig jævnt og dækker et stort område.

En vigtig faktor ved valg af belysning er lyskvaliteten. LEDlife T8-PRO45 har en høj farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme langt de fleste behov.

LEDlife T8-PRO45 er også dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Det kan styres med en 0/1-10V dæmper, der giver fleksibilitet og styring af lyset.

En vigtig fordel ved LED-rør er deres lang levetid. LEDlife T8-PRO45 er fremstillet af høj kvalitet, hvilket sikrer en driftsikker og lang levetid på op til 50.000 timer. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppige udskiftninger eller fald i lysstyrken over tid. Med den rigtige køling og en pålidelig driver vil produktet have en lang og pålidelig levetid.

LEDlife T8-PRO45 fås i en neutral hvid kulør (4200K), hvilket skaber det perfekte arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket sikrer, at det belyste emne ser naturligt ud.

Dimensionerne på LED-røret er 450mm i længden og har en diameter på 30mm, hvilket gør det nemt at installere i forskellige belysningsarmaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør4200K
DæmpbarJa, 1-10V
Lysstyrke950 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
FatningT8 rør
Bredde450 mm.
Diameter30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat15W
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeD (A-G)


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.